maryam_1990 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 547 عنوان قلبم درد میکنه 100 بازدید | 18 پست عقدمطرف همسرم همه جوره بهم فشار وارد میکنهطرف خودمم اصلا تو جهیزیه اینا کمک نمیکننخیلی تو فشارمهیشکی نه فامیل نه خانواده کمکمنکردنمیگن با وام ازدواج بخر همشوخودتم بعد ازدواج وامتو بریزدلداریم بدینخیلی استرس میکشم میترسم سکته کنمهیچی نمیتونم بخرم 1403/04/13 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhane313 عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1115 ای بابا شرایطتو به همسرت بگو شاید بتونه کمکت کنه از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
maryam_1990 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 547 ای بابا شرایطتو به همسرت بگو شاید بتونه کمکت کنه سرکوفت میزنه همش بهمتو فشار منومیزاره با این سرکوفتاش
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 هیچی نخرخودت وشوهرت هرچی داریدبزاریدروی هم خونه بخرید مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
maryam_1990 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 547 هیچی نخرخودت وشوهرت هرچی داریدبزاریدروی هم خونه بخرید خونه داره
reyhane313 عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1115 سرکوفت میزنه همش بهمتو فشار منومیزاره با این سرکوفتاش اونوقت بنظرتون به درد زندگی میخوره...شاید یه مشکل بزرگتری براتون پیش بیاد زبونم لال حداقل نباید دلداری بده؟ نمیدونم بخدا چی بگم از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
fffffrrrrrh عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 239 از الان بگم قراره بدترین شرایط تحمل کنی عزیزم منم مثل تو بودم طرف خانوادمدجهاز زیادی نگرفت و هنوز حرف میشنوم و یک ساله عروسی کردیم و هنوز وسیله هام کمع کامل نشده از چیزایی ک میخام میزنم و فقط وسیله بگیرم از من میشنوی تا کامل نشدی عروسی نگیرین
reyhane313 عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1115 اینکه تا آخر قراره سر هر چی سرکوفت جهیزیه رو بهت بزنه از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
maryam_1990 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 547 اونوقت بنظرتون به درد زندگی میخوره...شاید یه مشکل بزرگتری براتون پیش بیاد زبونم لال حداقل نباید دلدا ... دلم بدجور ازهمه شکسته
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 خونه داره پس عروسی بگیریدبریدمن وهمسرم هردوتحصیل کرده ایمماباجهازمخالفیمازخودمون شروع کردیموهیچکس هم هیچی نگفتاگرهم کسی گفت گفتم بخربیار😁😂🤣🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
maryam_1990 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 547 از الان بگم قراره بدترین شرایط تحمل کنی عزیزم منم مثل تو بودم طرف خانوادمدجهاز زیادی نگرفت و هنوز ح ... نمیدونمحالم خیلی بدهدعام کنین
fffffrrrrrh عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 239 ای بابا شرایطتو به همسرت بگو شاید بتونه کمکت کنه از الان حرف میشنوی ناراحت میشی قراره بعد عروسی خیلی چیزا بشنوی من متاسفم اینو میگم ولی من تو این شرایطم ن از طرف همسرم از طرف بقیه:)
reyhane313 عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1115 از الان حرف میشنوی ناراحت میشی قراره بعد عروسی خیلی چیزا بشنوی من متاسفم اینو میگم ولی من تو این شرا ... بقیه مهم نیستن بابا واگذارشون کن به خدا همسری رو بچسب دیوانه! ببخشید خیلی خودمونی صحبت کردم😅 از هیچکسی به جز خودت توقع نداشته باش هیچکس❤ حتی اگر اون نفر عزیزترین آدم زندگیت باشه
fffffrrrrrh عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 239 نمیدونمحالم خیلی بدهدعام کنین خدا کمکت کنع دختر بخدا ک خیلی برات ناراحت شدم من شرایطط خیلی درک میکنم شب تا صب فقط دعا میکردم هیشکی بلای من سرش نیاد حالا ک این تایپکو خوندم دلم شکست کاش خدا یکم به دل شکستع ما نگا کنه
fffffrrrrrh عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 239 بقیه مهم نیستن بابا واگذارشون کن به خدا همسری رو بچسب دیوانه! ببخشید خیلی خودمونی صحبت کردم😅 ن عزیزم اتفاقا با خودمانیا راحترم میدونی چیه میگن خدا ولی باور کن زندگی با حرف ادما می چرخعخدا خیلی خوبه ولی اون هیچوقت نمیتونه جلو دهنش بندهاشو بگیر همچی دستذهمین بندهاس همینان دلتو میکشنن هرچقدم بیخیال باشی یه روز خفت میکنه همون بیخیالی انقد میگن تا صداتو در بیارن و خدا ساکت میشینع نگا میکنه اگ خدا بخاد جواب بده تو همون مدت ک تو ساکت به تیکه هاشون گوش میدی اون یکاری میکنه و نیست همچین چیزی