2777
2789

۲۱سالمه دوست ندارم به این زودی اتفاق بیفته دوست دارم تو خونه بابام دنیای دخترانه خودم رو داشته باشم 

کلاس های مختلف برم زندگی کنم 

فک میکنم همین که ازدواج کنم بار سنگینی از مسئولیت رو دوشم میوفته زندگی برام سخت میشه خیلی محدود میشم 

پسری هست که خواستگارمه  موقعیتش خوبه و قصدش جدیه ولی من اصلا دوست ندارم از خونه بابام برم فک میکنم به اندازه کافی دخترانه زندگی نکردم

با دوستام سفر نرفتم کلاس هایی که دوست داشتم نرفتم و کتاب به اندازه کافی نخوندم اطلاعاتم از زندگی زناشویی کمه و درمورد شخصیت مردا فک میکنم خیلی به مشکل برمیخورم اگه واردش شم 🫠🥴😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سالم هستی 🎀

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

حالا. از کجا. میدونی. که زود اتفاق. میوفته  اصلا. فکر. نکن بهش. خوب

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بستگی ب طرفت داره ، ازدواج به خودی خود بد نیست ، فرد نامناسبه که بدش میکنه ، وگرنه من با اینکه دوران مجردی خیلی خوبی داشتم و خیلی سفر و اینور اونور بودم ، بعد ازدواج خیلی خوشحالترم ، چون کسی ک همسرم شده همه جیش عین خودمه ، خیلی تفاهم داریم ، تازه هم شدم ۲۲ سال

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

تنها نیستی ... منتهی دلیل ترس من اینایی که گفتی نیست 

هر روز اینجا هزار بدبختی و مشکلات خانومارو با شوهراشون و خانواده شوهر میخونم زهرترک میشم 

راجع به خودت 

سنت هنوز کمه به نظرم 

باهات هم فکرم 

ما دخترا بیشتر همیشه تو محدودیت هستیم و شاید بعد۱۸/۱۹سالگی بتونیم یذره نفس بکشیم حق داری اول از زندگیت لذت ببر چون متاهلی میدونی بار سنگینی هس فردا پس فردا پشیمون نشی

حق داری واقعا این سن اول جوونیه که مردا زارت می‌خوان زنو تو این سن خانه دار کنن ، البته دلیل این که مردا دنبال سن ماها میگردن اینه که هیچ کدوم تجربه نداریم چون سنی نداریم جامعه هم بسته هست برای زن ها پس تحربمون از پسر ۲۱ ساله هم کناره خلاصه میگم میتونن راحت سوار زن تو دهه بیست سالگی شد چون زن سی به بعد دهن مرد جماعت سرویس می‌کنه اگه مردی اذیتش کنه ،خلاصه حست درسته