2777
2789
عنوان

مامان بابام تو فشار اقتصادین

997 بازدید | 77 پست

خیلی ناراحتیم همه 😭بابام متاسفانه کارشو ول کرده 😭ناراحتم براش 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراکارشو ول کرده ؟

فکر کنم با یه  کارگر دعواش شده سرپرست کارگاه بود 😭

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

درست میشه انشاالله به زودی در هر کار خدا یه حکمتی وجود داره

خودش دیگه نرفت همیشه همین میشه چیزیم بگیم میگه شما فقط منو به خاطر پول میخواید 

خودش دیگه نرفت همیشه همین میشه چیزیم بگیم میگه شما فقط منو به خاطر پول میخواید

بهش قوت قلب بده حتما ناراحته چون نتوانسته نیاز های خانواده رو برطرف کنه.بهش ابراز علاقه کن وبهش اثبات کن اون رو دوست داری وفقط به خاطر پول نیست.

بهش قوت قلب بده حتما ناراحته چون نتوانسته نیاز های خانواده رو برطرف کنه.بهش ابراز علاقه کن وبهش اثبا ...

درسته بی کار شده ولی همیشه تونسته نیازهای ما رو برطرف کنه نیازی به  اثبات نیست اون الکی منو قضاوت کرده از وقتی اینو بهم گفت کم کم دارم ازش ناامید میشم من اینهمه دوسش دارم نمیبینه میگه واسه پوله 😐

بهش قوت قلب بده حتما ناراحته چون نتوانسته نیاز های خانواده رو برطرف کنه.بهش ابراز علاقه کن وبهش اثبا ...

مرسی از راهنماییات 🌸🌺ولی درست نیست من هی غرورمو بشکونم 😶

خيلي سخته . برجي 40 ميليون بايد درامد داشته باشيد كه يه زندگي معمولي داشته باشيد . مردم با برجي 14 - 15 تومن دارن ميگذرونن . تازه اگر كار باشه . امنيت شغلي داشته باشن . وضعيت كار خوب باشه . و ... . 

خيلي سخته . برجي 40 ميليون بايد درامد داشته باشيد كه يه زندگي معمولي داشته باشيد . مردم با برجي 14 - ...

اره خیلی زندگیا سخت شده

بايد در عمل بهش ثابت كنيد كه به خاطر پول نميخوايدش . مثلا بهش بگيد از بيرون غذا نگير . امشب غذاي ساده ميخوريم . نميخواد پول بدي لباس بگيريم . فعلا لباس داريم . پول كه بهتون ميده بقيه ي پولشو بهش برگردونيد . بگيد لازم نداريم . هر موقع لازم بود بهت ميگيم . و ... . بايد در عمل ببينه كه شما دنبال پول نيستيد . 

بايد در عمل بهش ثابت كنيد كه به خاطر پول نميخوايدش . مثلا بهش بگيد از بيرون غذا نگير . امشب غذاي ساد ...

درسته مرسی وقت گذاشتین 🌺🌸