2777
2789

سلام دوستان. حدود ۱۵ سال پیش،ما خیلی تصادفی وقتی میخواستیم حیاطمون رو کاشی کنیم.کاشیکار گفت باید در رو از چارچوبش دربیاریم.تا هم سطح کنه حیاط رو. بابام ایناهم درآوردن.ما خونه بودیم دیدیم بابا و مامانم.با استرس خیلی زیاد.مخصوصا بابام که دستاش داشت میلرزید.یه بسته توی مشمای چروک شده آوردن‌‌.گفتن اینو از بالای در پیدا کردیم.جایی که دست یه مرد بلند قد هم به اونجا نمیرسه.بازش کردیم دیدیم یه انگشتر دارا و ساراست.که شکسته و اسم خواهر بزرگم رو توش نوشتن. بخدا الان که میگم گریم میگیره.خدا لعنت کنه.کار هرکی بوده.

میخواین بقیه شو بگم؟

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مثل واتساپ و تلگرام بنویسه مثلا استارتر در حال تایپ 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421