انرژی مثبت خیلی اعتقاد دارم و میدونم اگر به دیگران کمک کنم به خودم برمیگرده خیر و برکتش، و اما اونایی که فقط بلدن ایراد بگیرن؛ ۶۰ نکته مفید رو ندیدید بعد گشتید چندتا ایراد جزئی که اصلا ایراد هم نبود درآوررید؟ واقعا که متاسفم😶
عزیزانی هم که هل شدن که کدوم راه نتیجه میده کدوم رو انتخاب کنند، اینجوری هیچ کدومو انتخاب نمیکنید و قید همه ی نکته هارو میزنید با اجازه بیتای عزیز چند نکته تکمیلی میگم
اولا شما دوروزه اضافه وزن پیدا نکردید که بخواید دو روزه آبش کنید؛ اصلاااا بفکر یکماه و دو ماه نباشید؛ به این فکر کنید شما همیشه و همیشه باید یک زندگی سالم داشته باشید جدایِ از لاغری؛ پس ورزش و نوشیدن آب و غذای سالم همیشه باید جزئی از زندگیتون باشه و شما با رعایت این موضوع به مرور وزن کم میکنید بدونِ بازگشت؛ و اینکه ذهنتون باید بپذیره که شما خوش هیکل و لاغر هستید؛ پس هی نگید من چاقم؛ من آب میخورم چاق میشم، من از خودم بدم میاد چون چاقم.... اینا خییییلی تاثیر بدی داره و جملاتِ منفی اثرشون زودتر پدیدار میشن تا مثبت؛ پس باید اول ذهنتون رو درست کنید؛ از این روشها که بیتا جون گفتن بنظرم میتونید اینجوری برنامه ریزی کنید البته به اونایی که پرسیدن کدوم روش بهتره:
صبح ها ی روز خاکشیر و آب ولرم ی روز تخم شربتی و آب ولرم( طبق دستوری که بیتا جون دادن) که از خاصیت هر دو بهره مند شید
طی روز حداقل دوبار هر وقت تونستید شربت آبلیمو و عسل بخورید
هر روز نافتون رو با کمی روغن زیتون چرب کنید
شیرینی جات رو حذف کنید؛ اگر هوس کردید در حد ی تیکه بخورید
بغیر از شیرینی هیچی رو حذف نکنید چون ذهن حریص میشه بیشتر بخوره؛ همه چیز بخورید به مقدار کم
غذارو خیلی بجوید( این خیییلی تاثیر داره)
آب حتما ۸ لیوان بخورید؛ برای اینکه بتونید آبِ بیشتری بخورید ی روش جالب بهتون میگم، ی قمقمه تهیه کنید توش آب بریزید بذارید یخچال؛ زیاد سرد هم نشه؛ بعد همه جا همراهتون باشه؛ موقع مطالعه؛ بیرون، موقع فیلم دیدن.... خیلی سریع ۸ لیوان رو میتونید بخورید
کنار همه ی غذاها سبزی خوردن یا سالاد باشه چون هم زودتر سیر میشید، هم دیرتر گرسنه
میوه هر روز حتما بخورید
آش آبغوره شبها خیلی خوبه
همیشه تو چای دارچین بریزید
آخ آخ این خیییلی موثره نون تست سبوس یا جودوسر بخورید بجای نونهای دیگه؛ چون خیییلی سیر نگه میداره
تو ماست یکبار زیره بریزید یکبار سبوس آسیاب شده برنج؛ هم برای پوست و مو خوبه هم لاغری؛ سعی کنید همیشه از همه ی مواد غذایی استفاده کنید نه فقط چندتا
اصلااا رژیم نگیرید که ریزش مو پیدا میکنید و حریص میشید، کم بخورید و ورزش کنید که چه ورزشی رو تو تایپ بعدی میگم
همیشه تو خونه هویج و کاهو و بادوم ونون تست سبوس ... باشه که گرسنه شدید مجبور نشید برید سراغ چیزهای پرکالری؛ هفته ای یکبار تقلب کنید یعنی چی؟ یعنی کالری بیشتری مصرف کنید تا بدن عادت نکنه به ی میزانِ مشخص؛ اونروز میتونید ساندویچ یا چند برش پیتزا بخورید یا بستنی یا شیرینی