2821
2789
دقیقاااینهمه جشن برا ولادتا هستکسی ک خودشُ ب خواب زده نمیشه بیدارش کرد

چی بگم ولی بعضی از شهر ها و مناطق هست که خیلی فعالیت آنچنانی برای جشن ها ندارن شاید بنده خدا بخاطر همین ناراحت هست توی بعضی از مناطق فقط محرم رو مراسم میگیرن 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

او راستی دین شما بر پایه انسانیت بود ک اینجوری توهین کردی؟ حرف از شعور میزنی؟ هیچ توهینی کردم بهت ای ...

ببخشید چه توهینی؟ شعور نداری توهین نیست که ی نوع شخصیت که شما نداری به چی پی بردی شما ؟ اینکه زندگی فقط عشق و حال و این دنیا امتحان نیست؟ 

استارتر جان 

تولدت هم مبارک ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ببخشید چه توهینی؟ شعور نداری توهین نیست که ی نوع شخصیت که شما نداری به چی پی بردی شما ؟ اینکه زندگی ...

برا همینه که میگن مذهبی داریم تا مذهبی

یکی مثل شما با بقیه اینطوری رفتار میکنه و ی سری ها هم واقعا مودبن و نشون میده که خانواده شون برای تربیتشون وقت زیادی گذاشته

مذهبی داریم تا مذهبی.... 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

عزیزم تولدت مبارک..همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه الهیببخش تو تاپیک تولدت این بحثا شد❤️🌹

قلب منی❤️ همچنین 

نه بابا این چه حرفیه اتفاقا جواب اینجور آدما رو باید داد ممنون ازتون🤝🏻

ولی با اون حرفش انگار قلبم آتیش گرفت...

اشکال نداره عزیزم امام حسین امام همه ما هست چه اونی که باحجابه چه بی حجاب چه معتقد هست چه اعتقادی نداره امام حسین همه مارو به مجلسش دعوت می‌کنه ما فقط مهمان هستیم من خودم یه آدم بی‌اعتقاد و بی حجاب بودم که یک محرم چند سال پیش به وسیله مجلس امام حسین و کمک امام حسین متحول شدم امام حسین دست همه‌مون رو میگیره 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
برا همینه که میگن مذهبی داریم تا مذهبییکی مثل شما با بقیه اینطوری رفتار میکنه و ی سری ها هم واقعا مو ...

ادم داریم تا ادم یکی مثل شما خودشو با نژاد پرستی خر میکنه یکی هم میره تحقیق میکنه بعد حرف میزنه

امام حسین پناه زندگیتون باشه الهی❤️

قربان شما انشالله که امام حسین دست همه‌مون رو میگیرن 🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️