2821
2789
ادم داریم تا ادم یکی مثل شما خودشو با نژاد پرستی خر میکنه یکی هم میره تحقیق میکنه بعد حرف میزنه

خر خودتی عزیزم💚

فقط جالبه برام 😂همینجوری تا دلت خواست توهین کردی ک هیچ، قضاوتمم میکنی هعی😅

درهر صورت موفق باشی تولدتم مبارک پیشاپیش

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

خر خودتی عزیزم💚فقط جالبه برام 😂همینجوری تا دلت خواست توهین کردی ک هیچ، قضاوتمم میکنی هعی😅درهر صور ...

اگه با دقت میخوندی میفهمیدی کیه شما هم بی احترامی کردی با احترام منم بی احترامی کردم بدون احترام این به اون در قضاوت و شما میکنی با نژاد پرستی 

همچنین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خر خودتی عزیزم💚فقط جالبه برام 😂همینجوری تا دلت خواست توهین کردی ک هیچ، قضاوتمم میکنی هعی😅درهر صور ...

یعنی نگاه کنید هممون قلب های مهربون داریم هممون هم دیگه رو دوست داریم فقط یکم این اعصاب ما زود خرد میشه 😁😁😁😁😁 حالا دعوا رو کنار بزارید😁😁😁 همدیگه رو دوست داشته باشید😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️ یعنی من عاشق چنین لحظه هایی هستما 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️ 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
اگه با دقت میخوندی میفهمیدی کیه شما هم بی احترامی کردی با احترام منم بی احترامی کردم بدون احترام این ...

😂😂😂😂

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اگه با دقت میخوندی میفهمیدی کیه شما هم بی احترامی کردی با احترام منم بی احترامی کردم بدون احترام این ...

دورت بگردم به هم بی احترامی نکنید قشنگم ایشون با اینکه هرچیزی این وسط گفته شد تولدت رو تبریک گفت شما هم قلبت آنقدر مهربون هست که این چیزا رو فراموش کنی عزیزدلم جز مهربونی ما آدم ها چیزی توی ذهن دیگران باقی نمی‌مونه ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘 به حرف هام فکر کن عصبانی نشو 😘😘😘

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
دورت بگردم به هم بی احترامی نکنید قشنگم ایشون با اینکه هرچیزی این وسط گفته شد تولدت رو تبریک گفت شما ...

من چیزی نگفتم ک اون به اعتقاد هامون توهین کرد منم جوابشو دادم 

یعنی نگاه کنید هممون قلب های مهربون داریم هممون هم دیگه رو دوست داریم فقط یکم این اعصاب ما زود خرد م ...

عزیزدلمی 💋

ممنونم مهربونم 💚 من متاسفانه یا خوشبختانه نمیتونم با کسایی که بهم بی احترامی میکنن در صورتی که بی احترامی نمیبنن بسازم

وگرنه صمیمی ترین رفیقم که حکم خواهر داره برام مذهبیه

برا همین میگم مذهبی داریم تا مذهبی😊مذهبی واقعی کسیه که در کنار چیزایی که تو دینشون دارن در درجه اول اخلاق داشته باشن عین شما💚موفق باشید عزیزم

من چیزی نگفتم ک اون به اعتقاد هامون توهین کرد منم جوابشو دادم

اشکال نداره عزیزم ♥️ الان هر دو طرف یکم تقصیر دارن ولی به این چیزا اهمیت ندید هم شما هم ایشون امام حسین توی قلبش ریشه داره😘♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزدلمی 💋ممنونم مهربونم 💚 من متاسفانه یا خوشبختانه نمیتونم با کسایی که بهم بی احترامی میکنن در صو ...

دورت بگردم عزیزدلم  همه ما باهم دوست و رفیق هستیم😍😍😍😍 ♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘شما هم ناراحت نشو قشنگم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ 

دورت بگردم عزیزدلم همه ما باهم دوست و رفیق هستیم😍😍😍😍 ♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘شما هم ناراحت نشو قشنگ ...

قربونت عزیزم، من ناراحت نشدم از چیزی 💚

امیدوارم به بهترینا برسی💋

قربونت عزیزم، من ناراحت نشدم از چیزی 💚امیدوارم به بهترینا برسی💋

فداتشم مهربونم 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️😍😍 انشالله بهترین اتفاق ها برات رقم بخوره عزیزدلم ♥️♥️♥️♥️♥️🤲🤲🤲😘😘😘😘

2823
2791
2779
2792