2821
2789
نظرتو واسه خودت نگهدار میتونم بپرسم دینتون چیه؟

اینجا سایت عمومیه و شماهم نمیتونی  به من بگی چبکاررکنم عزیزم

دین من هر دینیه به جز دین اعراب

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخی به یه عرزشی بالاخره فشار اومد😂😂 گلم مشکلی نیست چیزی که زیاده اکانته باز میام😂

امام حسین رو همه قبول دارن 

چه ارزشی چه غیر ارزشی 

چون انسانیت رو فریاد میزنه 

حالا اگر شما باهاش مشکل داری. مشکل خودته 

راستی توهین به عقاید فقط تو شخصیت شماست☺️👌

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

چی میگی؟ میگم مردم خودشون خیلی بدبخت و غمگین ترین مردم جهان آن بعد ماه محرم هم براشون می‌ذارن تو تقو ...

ببخشید نمی‌خوام بی احترامی کنم ولی عزیزم عید غدیر چند روز پیش بود نیمه شعبان که همه جشن های خیلی بزرگ گرفته میشه چند وقت پیش بود همه این مناسبت ها موکب زده میشه جشن گرفته میشه حتما خودتون توی این مراسم ها شرکت نمیکنید ، و اینکه تا من میبینم بیشتر کسایی از بودن محرم ناراحتن که اکثرا مهمونی هایی آنچنانی و خودتون میدونید چی منظورم هست میگیرن ، البته من بازم نمی‌خوام قضاوت کنم شاید دور و اطراف شما جوش فرق کنه و جشن و اینا برگزار  نشده باشه بخاطر مناسب ها ولی باز اونم کم کاری از محیط اطرافتون هست

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
اینجا سایت عمومیه و شماهم نمیتونی به من بگی چبکاررکنم عزیزمدین من هر دینیه به جز دین اعراب

عزیز دلم وقتی میای تو تاپیک من نظر میدی یعنی مربوطه و اینکه چرا عرب امام هامون همشون زن های خارجی داشتن و یکیشون ایرانی بود اگه ی ذره شعور داشتی قران و تاریخ میخوندی الان این حرف و نمیزدی 

امام حسین رو همه قبول دارن چه ارزشی چه غیر ارزشی چون انسانیت رو فریاد میزنه حالا اگر شما باهاش مشکل ...

والا دینشون انسانیته نمیدونم چ دینیه ک اینطور توهین میکنن!💔

خدا همه رو ب راه راست هدایت کنه

مرسیییییی گلم ❤️😁 همچنین عزیز دلم لطف کردی

😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
قربونت 18 میشم

انشالله بهترین سال برات باشه عزیزدلم ♥️♥️♥️♥️

والا دینشون انسانیته نمیدونم چ دینیه ک اینطور توهین میکنن!💔خدا همه رو ب راه راست هدایت کنه

ان شاء الله 🤲

اگر چیزی رو قبول ندارن توهین نکنن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

عزیز دلم وقتی میای تو تاپیک من نظر میدی یعنی مربوطه و اینکه چرا عرب امام هامون همشون زن های خارجی دا ...

او راستی دین شما بر پایه انسانیت بود ک اینجوری توهین کردی؟ حرف از شعور میزنی؟ هیچ توهینی کردم بهت ایا؟ 

اتفاقا من بیشتر از شما تاریخ و مطالعه کردم و هزاران کتاب خوندم و هرکی جلوتر رفتم بیشتربه ی سری موضوعات پی بردم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

ببخشید نمی‌خوام بی احترامی کنم ولی عزیزم عید غدیر چند روز پیش بود نیمه شعبان که همه جشن های خیلی بزر ...

دقیقاا

اینهمه جشن برا ولادتا هست

کسی ک خودشُ ب خواب زده نمیشه بیدارش کرد

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792