2821
2789
اره

خب حالا چیکارا میکنه!

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علت اینکه مونث فرستادم رو نوشتم

به صف وایستادن براتون

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شما که آدم باحالی بودی اصلا نمی پذیرم اینجوری بخوای این بنده خدارو اذیت کنیبگو حرفات برای خنده بود � ...

هدفم اینه ایمانش قوی بشه  خدایی نکرده قصد آزار و اذیت ندارم

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
بابا من و شما تو یه تاپیک کلی با هم حرف زدیم اصلا بهتون نمی اومد این حرفارو بزنید

منم این خانومو میشناسم 

ولی انگار ایشون منو نمیشناسه

عجیبه خونمون میدونه کجاس دلی نمیدونه کی ام

هدفم اینه ایمانش قوی بشه خدایی نکرده قصد آزار و اذیت ندارم

میدونم که داری برای خنده اینارو مینویسی

ولی ننویس عزیزم

اینجا خیلیا میان این حرفارو باور میکنن 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
عزیزم لشکر دارم

عه

چه ژزاب

شما که آدم باحالی بودی اصلا نمی پذیرم اینجوری بخوای این بنده خدارو اذیت کنیبگو حرفات برای خنده بود � ...

عیبی نداره عزیزم یا من اشتباه میکنم یا این خانوم

بالاخره هر دو داریم ب هم کمک میکنیم

عیبی نداره عزیزم یا من اشتباه میکنم یا این خانومبالاخره هر دو داریم ب هم کمک میکنیم

آخه داره شوخی میکنه

اصلا به این چیزا اعتقاد نداره داره اذیتت میکنه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
2824
2823
2791
2779
2792