2821
2789
متشکرم با توجه به اذن شما چشم اگه بیش از حد حالت بد شد یه سوزن بردار بزن به دستت تا یک قطره خون خ ...

انصراف؟

دانشگاهه😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

عزیزم فردا بیا تو همین تاپیک کامنت بزار انگار اجنه حیوون خونگیه اینان که اینا بگن این کارو برای ما ک ...

شما بهتره همون تاپیک های خودتو دریابی نزار بگم چیا.برو خجالت بکش زنیکه روان پریش من چیکارت دارم اخه. خود درگیر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متشکرم با توجه به اذن شما چشم اگه بیش از حد حالت بد شد یه سوزن بردار بزن به دستت تا یک قطره خون خ ...

از کی میان؟😃

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شما برو خودتو درمان کن اول چون من نه گفتم جن دارم نه گفتم باهاش در ارتباطم جن وجود دارد و من دیده ام ...

مگه من گفتم شما حرف از جن زدی؟

شما گفتی مدیومم

گفتم این ادعا درست نیست به هزاران دلیل 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
مرحله اول. از اکنون آغاز اتفاقات عجیب و غریب

مثلا چی

وای خدا تلسیدم🌚

شما بهتره همون تاپیک های خودتو دریابی نزار بگم چیا.برو خجالت بکش زنیکه روان پریش من چیکارت دارم اخه. ...

دیدی

امثال شما میرن میگردن از توی تاپیک یه چیزی بردارن!!

من روان پریش

من اومدم اینجا که به بقیه بگم گول شمارو نخورن 

هر ادعایی رو به راحتی قبول نکنن

دیدیامثال شما میرن میگردن از توی تاپیک یه چیزی بردارن!!من روان پریشمن اومدم اینجا که به بقیه بگم گول ...

برای من ک شروع شد

جهت انصراف باید دکمه پلیز رو بفشارم

شما بهتره همون تاپیک های خودتو دریابی نزار بگم چیا.برو خجالت بکش زنیکه روان پریش من چیکارت دارم اخه. ...

تاپیک هام هست

هر کسی هم خواست میتونه بره بخونه 

مشکلی ندارم

و از اعضای خیلی خیلی قدیمی این سایت هستم 

با کاربری مختلف که آخرین کاربریم همینه

شما میگی روانپریش اوکی من روانپریش 

اگر خواستی چیزی بگی بگو راحت باش 

اینکه میگی نزار بگم 

بگو عزیزم آزادو مختاری 

جنسیت ش. مونثه. عاشقت نشه بعداً دردسر بشه خداوند حافظ شما

مگه زن عاشق زن میشه؟

دارک شد

کی جنه؟

انگار

کاملا با حرفتان موافقم🌹🌹🌹

شما که آدم باحالی بودی 

اصلا نمی پذیرم اینجوری بخوای این بنده خدارو اذیت کنی

بگو حرفات برای خنده بود 🙄

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز