2821
2789
شما فقط به من اجازه بده. بقیش با من🌹

با اجازه بزرگترا

بله😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ایمانت قویه. نیاز نمی‌بینیم

نه به خدا

اصلا 

آدم مذهبی و مومنی نیستم

بفرست سراغم

قبلنم یکی دیگه همچین ادعایی داشت بنده خدا الان قرص های اعصاب مصرف میکنه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
کاملا با حرفتان موافقم🌹🌹🌹

تا کی میان ما خونه باشیم؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نون دونی چی دقیقا ؟خانم پیشگو و مدیوم دقیق صحبت کنید نه با طعنه و کنایه

اره من کاملا با حسام متوجه میشم که شما دردت چیه تو فقط میخای یه مشت عقده گشایی کنی و یکی دو نفر هم تاییدت کنن برات کافیه یعنی انقد بدبخت😂

نه بابا شما نوسترا داموس زمانه من ادعایی ندارم و نمیخامم.خدا خودش،بهم داده.چشمت کور.اره ادبیاتم برای ...

😄

بابا من کی ادعای پیشگویی کردم

می دونی نوستراداموس که میگی کیه که میچسبونیش به من 

خدا کمکت کنه 

چه جالب منم تاحالا هر چی دیدم سیاه بوده چه توی خواب چه بیدارییه بار خواب دیدم توی خونه نشستم و یهو س ...

احتمالا شاید جن داری که خوابای این مدلی زیاد میبینی نمازاتو بخون قرآنم بخون...

چون چشم سومت زیاد باز نشده میگن تو پرده اول و دوم چشم سوم جن و مثل سایه میبینی 

الان کسایی که کامل چشم سوم سوم بازه کلی از این مدلا میبینن جن های کافر و شیاطین خیلی وحشتناک و زشتن 

شما اجازه داری جهت اینکه ایمانم قوی تر بشه  و به یقین برسم در مورد این موجودات والسلام و عیلیکم و رحمت الله

اره من کاملا با حسام متوجه میشم که شما دردت چیه تو فقط میخای یه مشت عقده گشایی کنی و یکی دو نفر هم ت ...

هر کس هر چیزی که تو وجود خودشه به دیگران نسبت میده

توی تمام کامنتام ذره ای توهین و بی ادبی بهت نکردم چون پرورش و تربیتم این نبوده

ولی خوشحالم که چهره واقعیت برای دیگران رو شد

تا الانم خداروشکر لایک نگرفتم که بگی برای لایک بود 

امثال شما برای دنیا خطرناکین

شما اجازه داری جهت اینکه ایمانم قوی تر بشه و به یقین برسم در مورد این موجودات والسلام و عیلیکم و رح ...

عزیزم فردا بیا تو همین تاپیک کامنت بزار 

انگار اجنه حیوون خونگیه اینان که اینا بگن این کارو برای ما کن برو اونو بترسون برو فلان کن

این بندگان خدا احتیاج به درمان دارن

عزیزم فردا بیا تو همین تاپیک کامنت بزار انگار اجنه حیوون خونگیه اینان که اینا بگن این کارو برای ما ک ...

شما برو خودتو درمان کن اول چون من نه گفتم جن دارم نه گفتم باهاش در ارتباطم جن وجود دارد و من دیده ام همین و بس شما مشکل اعصاب و روان داری به بزرگی خدا قسم.برو به داد خودت برس به من کاری نداشته باش من که خاهرت نیستم که شوووور میزنی برام...🤣🤣🤣

شما اجازه داری جهت اینکه ایمانم قوی تر بشه و به یقین برسم در مورد این موجودات والسلام و عیلیکم و رح ...

متشکرم  با توجه به اذن شما چشم   اگه بیش از حد حالت بد شد یه سوزن بردار بزن به دستت تا یک قطره خون خارج بشه      در ضمن چون قصدم اینه که ایمان شما قوی بشه  در چند مرحله اتفاق میفته. تا خدایی نکرده آسیبی نبینید   مدت زمانش یک هفته.      در صورت انصراف اطلاع دهید.  با آرزویه موفقیت 🌹🌹🌹

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز