2821
2789
واقعا انکار جنی هستی چته بابا

حق تا صبح

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جن ها اکثرا سیاه بودن که دیدم ولی یک بار یه مدل جنی دیدم که پنجه داشت نارنجی بود پشت در بود خیلی گند ...

البته اینی که داشتم برای مرده می‌خوندم تو قبرستون بودم اینو یادم رفت بگم...

باهاشونم ارتباط داشتم ولی ارزششو نداره جن کافر فقط کرم میریزن 

ولی جن مسلمان فرشته و اینا پاک ترین و قشنگ ترین انرژی و دارن و حرفایی قشنگی برای گفتن دارن و راهنمایی میکنن

جن ها اکثرا سیاه بودن که دیدم ولی یک بار یه مدل جنی دیدم که پنجه داشت نارنجی بود پشت در بود خیلی گند ...

😱😱 یه سوال تو زندگیت مشکل ایجاد نکردن مثلا سنگینی چیزی ؟یا گره های عجیب غریب ؟

ممنون🙏

خواهش

جونتو بردار و فرار کن که الان ترکشاش ب توام میخوره🫤😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر کسی هم نمیتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه مثلا من خودمم مدیومم و فقط میبینمشون بهشون اجازه نمیدم ب ...

عزیزم

شما هم مدیوم نیستید 

اصلا کسی که مدیومه هیچ وقت اجازه نداره بگه که این خصلت رو داره

مدیوم ها بر اثر انجام ریاضت ها و اعمال خاصی به این درجه میرسن 

اجنه اجازه ندارن خودشونو به کسی نشون بدن

با احترام کامل صحبت شما رو رد میکنم

من سالها در این زمینه مطالعه داشتم و استاد و راهنما داشتم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
عزیزمشما هم مدیوم نیستید اصلا کسی که مدیومه هیچ وقت اجازه نداره بگه که این خصلت رو دارهمدیوم ها بر ا ...

تو سایت مدیوم همون متوهمه دیگه هرکی زیاد توهم میزنه میگه مدیومم بجای درمان این حالات عجیبوغریب این حالتو مزیت میدونن 

این دعانویس هایی که موکل دارن خطرناکه ؟ یکی یه بنده خدا معرفی کرد البته پولکی هم نیست هزینه نمیگیره ...

بسیار بسیار خطرناکه تو کامنت قبلم گفتم اینا با اجنه کافر ارتباط برقرار میکنن

برای ارتباط گیری با اجنه کافر باید یه سری اعمال شیطانی انجام بدن تا اون هارو راضی کنن برای ارتباط

البته ناگفته نماند که خیلی هاشونم دروغگو و شیاد هستن

ولی در کل از نظر دین اسلام این کار حرامه و منع شده و امام صادق فرمودند کسی که این کارو انجام بده (دعا و گرفتن دعا و رجوع به دعانویس) تا چهل روز از برکت الهی بی بهره خواهد شد

این کار یعنی توکلت رو از خالق هستی برداشتی و به سمت مخلوق انسان و اجنه پناه بردی 

به قرآن پناه ببرید 

یدالله فوق ایدیهم

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست

خواهشجونتو بردار و فرار کن که الان ترکشاش ب توام میخوره🫤😂

مهم نیست 

من بارها تو این سایت توهین شنیدم

ولی اگر فقط یک نفر هم آگاه بشه راضی هستم

هممون مسئولیم در برابر آگاهی دادن به دیگران

مهم نیست من بارها تو این سایت توهین شنیدمولی اگر فقط یک نفر هم آگاه بشه راضی هستمهممون مسئولیم در بر ...

😐

نگو که توام عقیده منو داری؟🫡

2824
2823
2791
2779
2792