2821
2789
وجود دارن ولی اجازه ورود به دنیای انسان هارو ندارنمگر اینکه یه انسان با اعمال خاص بخواد باهاشون ارتب ...

هر کسی هم نمیتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه مثلا من خودمم مدیومم و فقط میبینمشون بهشون اجازه نمیدم بهم نزدیک بشن

هر کسی هم نمیتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه مثلا من خودمم مدیومم و فقط میبینمشون بهشون اجازه نمیدم ب ...

چه جالب🥹

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشتم.تسخیرمیشدم.

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

الان به من چه که شما اعتقاد داری یا نه

وا

خودت تاپیک زدی گفتی جن دیدین

منم گفتم اعتقاد ندارم

ی شیرینی بگیر با خودت آشتی کن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تبلیغ نکن تو تاپیک من مرسی

برو بابا حالت خوش نیس

بهم گفت اسم پیج و بده منم دادم

یهو پریدم و گفتم این پیج رو بزنید

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چجوری دیدین؟چجوری بود؟

جن ها اکثرا سیاه بودن که دیدم ولی یک بار یه مدل جنی دیدم که پنجه داشت نارنجی بود پشت در بود خیلی گنده بود میخواست بهم حمله کنه اول گفتم حتما گربه ست بعدش گفتم گربه اونم به این بزرگی اونم اینجا؟همین که اینو گفتم غیب شد 

پشت سرم زیاد حس کردم یا دیدم ولی همین که یکم با دقت بهشون نگاه کنی غیب میشن یا یکبار دیدم تو خواب داشت به خواهرم نگاه میکرد رو سرش بود دید من بیدار شدم یه نگاه انداخت رفت 

هزار بار پیش اومده که مثلا خواب بودم از خواب بیدار شدم دیدم شون یه نگاه بهم کردن بعدش غیب شدن 

یا تو یه خونه بودیم شبا صداشون می اومد که حرف میزدن با صداشون از خواب بیدار میشدم 

روحم دو سه باری خواب شونو دیدم 

چند روز پیش هم وقتی داشتم برای مرده یاسین میخوندم یکدفعه ای از گوشه چشم یکیو دیدم با لباس سفید که بهم لبخند میزد همینکه رومو برگردوندم نگاه کنم غیب شد 

از یه نفر پرسیدم می‌گفت حتما جن بوده خودشو شکل مرده کرده خواسته گولت بزنه ولی خودم حس میکنم روح بود

وجود دارن ولی اجازه ورود به دنیای انسان هارو ندارنمگر اینکه یه انسان با اعمال خاص بخواد باهاشون ارتب ...

این دعانویس هایی که موکل دارن خطرناکه ؟ یکی یه بنده خدا معرفی کرد البته پولکی هم نیست هزینه نمیگیره میگن موکل داره جالبه با سرکتاب هم خیلی حرفاش حقیقته صحبت با اینجور ادمایی که سرکتاب میگیرن با موکل خطر داره ؟؟؟

مگه انسانها میتونن ارتباط برقرار کنن باهاشون؟

یه سری اعمال شیطانی هست که از طریق اون بعضی آدم ها سعی میکنن با جن های کافر ارتباط برقرار کنن

مثل سوزاندن قرآن یا ادرار روی قرآن و...

کلا از نظر اسلام ارتباط برقرار کردن با اجنه گناه بزرگیه و اصلا نباید سمتش رفت

و اینکه اینجا خیلیا فکر میکنن اجنه خودشون میان به دنیای انسان ها و خودشونو نشون میدن

اولا که اونا اجازه ندارن

دوما محیط شهری اصلا برای اونا مناسب نیست که بخوان زندگی کنن یا با انسان ارتباط برقرار کنن 

سه اینکه خداوند هیچ موجودی رو بر انسان غالب و برتر قرار نداده پس اینکه جنه اومد خودشو نشون داد و رفت و یه آدم تو کَفش موندو این چیزا همش ناشی از توهم و بیماری اسکیزوفرنیه

هیچ موجودی نمی تونه به انسان آزار برسونه نه به انسان نه به فرزند انسان چون از انسان برتر نیست

محض اطلاعتون میگم

خداوند ۳ نوع موجود خلق کرد

انسان را از خاک

اجنه را از آتش بی دود

و ملائکه رو از نور

حتی ملائکه هم اجازه ارتباط با انسان رو ندارن چه برسه اجنه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
2824
2823
2791
2779
2792