2777
2789
عنوان

خمیر مایه

394 بازدید | 14 پست

بچها نقش خمیر مایه تو کیک و شیرینی و اینا چیه چ کاربردی داره ؟؟؟؟؟جلوی پف کیک رو نمیگیره؟؟؟؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خاهش کیک پختی؟

ن میخام اگه بشه امروز بپزم اولین باره میخام خمیر مایه استفاده کنم گفتم بد نشه 😂😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
پس کدبانویی چن سالتونه؟

لطف داری شما ممنون من متولد ۷۶هستم😊😊

خوبه ک منم دوس دارم وای حوصلشو ندارم

من پسرم عاشق کیکه میگه برام درست کن عزیزم ی سوال میگم من چندروز پیش دونات درست کردم اصلا پفکی نشد پف نکرد چرا؟؟؟؟

تو کیک خمیر مایه نمیزنن تو پخت نان و بعضی شیرینیها و کلوجه ها از خمیر مایه استفاده میکنن

تو دوناتم میشه زد ؟؟؟؟

اگه تو دستورش نباشه نه نمیشه از بکینگ پودر استفاده کنید

چرا عزیزم تو دستورش بود اما پف نکرد اصلا😑😑

چرا عزیزم تو دستورش بود اما پف نکرد اصلا😑😑

خمیر مایه اول از سلامتش مطمئن بشین بعد استفاده کنید اول با کمی آب ولرم و شکر قاطی کنید بذاری ده دقیقه بمونه اگه روش کاملا کف کرد و حجمش بیشتر شد سالمه و اندازش هم نسبت به آردتون متناسب باشه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
خمیر مایه اول از سلامتش مطمئن بشین بعد استفاده کنید اول با کمی آب ولرم و شکر قاطی کنید بذاری ده دقیق ...

ممنونم گلم شما دستور دونات داری بهم بگی بیزحمت؟