2777
2789
عنوان

خمیر مایه

393 بازدید | 14 پست

بچها نقش خمیر مایه تو کیک و شیرینی و اینا چیه چ کاربردی داره ؟؟؟؟؟جلوی پف کیک رو نمیگیره؟؟؟؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهش کیک پختی؟

ن میخام اگه بشه امروز بپزم اولین باره میخام خمیر مایه استفاده کنم گفتم بد نشه 😂😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
پس کدبانویی چن سالتونه؟

لطف داری شما ممنون من متولد ۷۶هستم😊😊

خوبه ک منم دوس دارم وای حوصلشو ندارم

من پسرم عاشق کیکه میگه برام درست کن عزیزم ی سوال میگم من چندروز پیش دونات درست کردم اصلا پفکی نشد پف نکرد چرا؟؟؟؟

تو کیک خمیر مایه نمیزنن تو پخت نان و بعضی شیرینیها و کلوجه ها از خمیر مایه استفاده میکنن

تو دوناتم میشه زد ؟؟؟؟

اگه تو دستورش نباشه نه نمیشه از بکینگ پودر استفاده کنید

چرا عزیزم تو دستورش بود اما پف نکرد اصلا😑😑

چرا عزیزم تو دستورش بود اما پف نکرد اصلا😑😑

خمیر مایه اول از سلامتش مطمئن بشین بعد استفاده کنید اول با کمی آب ولرم و شکر قاطی کنید بذاری ده دقیقه بمونه اگه روش کاملا کف کرد و حجمش بیشتر شد سالمه و اندازش هم نسبت به آردتون متناسب باشه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
خمیر مایه اول از سلامتش مطمئن بشین بعد استفاده کنید اول با کمی آب ولرم و شکر قاطی کنید بذاری ده دقیق ...

ممنونم گلم شما دستور دونات داری بهم بگی بیزحمت؟