2777
2789
عنوان

خانمهایی که همیشه مرتب و ارایش قشنگ دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 79 پست
فک کنم دیجی. کالا هم داره تلوزیونم تبلیغ میکنه من خیییییلی راضیم وقتی اسپری میکنم اصلا پوستم نمیسوزه ...

مرسی گلم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

همینه دیگ . پوست چرب آخرش برق میفته مشکل منم هست

☹️

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من هم مثل شمام، فقط برخی مواقع صبح حموم میکنم بجای شب، بعضی همکارام تا منو میبینن‌میگن چرا آرایش ن ...

من صبح قبل بیرون رفتن دوش میگیرم بعد که پوستم تمیزه میگم حیف نیست با ارایش کثیفش کنم 😃

گابرینی مخصوص پوست چربه

مرسی ❤️

شما که انقد راحت دیگرانو مسخره میکنی فکر نکنم سطح بالایی داشته باشی که مثلا منشی ام داشته باشی!!! کم ...

مگه شما رو مسخره کردم 

یا نه دلم میخواد هرچی دوست داشتم بگم .. من کی گفتم سطحم بالا با پایینه ... ضمنن مگه من اسمشو اوردم 

عه حدود ادب رو رعایت کن خانم... 

من هم مثل شمام، فقط برخی مواقع صبح حموم میکنم بجای شب، بعضی همکارام تا منو میبینن‌میگن چرا آرایش ن ...

منم همینم جاییم بریم فقط ریمل و تینت لب میزنم مگر اینکه مهمونی دعوت باشیم یکم آرایش سبک کنم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

کرم پودر آرت دکو سری چربی نداره و من برای همه مشتریام ک پوستشون چربه این مدل رو استفاده میکنم ماندگاری عالی هم داره واسه شما ک میگفتی پوستت چربه..اما بازم پودر فیکس باید بزنی

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار

چرا سخت میگیری ؟ همیشه آرایش داشتن یکم فانتزیه که براش پوستت و ارامشت رو نابود میکنی

ی ضد آفتاب بزن با ریمل و رژ گوشتی ملایم یا کالباسی

بزار بقیه هم به چهره ی مرتب ولی کم آرایشت عادت کنن

شغلت چیه ؟ 

من معلمم ، روزایی که آرایش دارم حال بچه هامم بهتره ، البته اونم خیلی کم ، چون ابروهام خوب نیس سایه ابرو و ریمل سبک و ضد آفتاب رنگی

ولی اکثر روزا از خواب پاشده و پف دار ولی با آرامش بیشتر 

کرم پودر آرت دکو سری چربی نداره و من برای همه مشتریام ک پوستشون چربه این مدل رو استفاده میکنم ماندگا ...

عزیزم من رژ که میزنم بعد حدودا ۳ ۴ ساعت لبم پوست پوست میشه😑دلیلش چیه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز