2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
بله دو تا دارم بی دلیل بچه گریه نمیکنه ما متوجه نمیشیم علتشو میگیم بی دلیل وقتی کامل صحبت میکنه راحت ...

منم ۳ تا دارم خیلی وقتا هم شده دیدم بی دلیل داره گریه میکنه یا بخاطر یه چیز الکی یا بخاطر چیزی که براش خوب نبوده و بهش ندادم 

اسی یادش نمیره ولی توسعی خودتو بکن انشالله که هیچ وقت دیگه تکرار نشه ولی همینجوری که بالا گفتم باپسر ...

خیلی باهاش صحبت میکنم و خیلی رفتاراش تو دستمه و بلدش شدم ولی مشکل اینجاست بچه ها غیر قابل پیشبینی ان،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باهاش صحبت میکنم و خیلی رفتاراش تو دستمه و بلدش شدم ولی مشکل اینجاست بچه ها غیر قابل پیشبینی ان ...

عزیزم سعی کن دیگه تکرار نشه ولی روانشناسی هم میگه وقتی تنبیهش کردی خودتو جلوش کوچیک نکن و نرو سریع منت کشی ابنجوری بچه دچار دوگانگی میشه و بیشتر اذیت میشه

خیلی باهاش صحبت میکنم و خیلی رفتاراش تو دستمه و بلدش شدم ولی مشکل اینجاست بچه ها غیر قابل پیشبینی ان ...

اره همینطوره میفهمم من خودم ۳تا پسردارم سعی کن ازدلش دربیاری وببریش جایی که دوس داره وبه صحبت کردن باهاش ادامه بدی شب براش داستانی که علاقه داره بخون وبیشترباهاش وقت بگذرون تا صبح زود بیدارنشه

واقعا شاید مادرشدن گناه بوده ک ما انجامش دادیم، از همه زندگی و خوشی زدیم تا بچه خوب و شادی داشته باش ...

استارتر تو اینقد نصبت به بچت عشق داری که عذاب وجدان داری بخاطر اینکه زدی به پشت بچت و اومدی اینجا که مثلا ما کمکت کنیم نمیگم حالا زدی که زدی نه ولی کیه که الان بیشتر از تو عاشق اون بچه باشه؟ببین سعی کن وقتی در آرامشه بهش بگو دیگه هیچ وقت تا موقعی که گریه کنی کارتو راه نمیندازم ..گریه کرد بهش کاملا بی اهمیت باش البته وقتی می‌دونی گریه بی دلیله بخدا جواب میده بی اهمیت بودن من خودم بچه دارم خیلی وقت ها بی دلیل گریه میکرد....البته اینم ازش بپرس که دلیل گریه صبحش چی بود

صدای گریه طولانی رو مخت نمیره؟؟

چرا عزیزم همین دیشب داشتم دیوونه میشدم پسر ۵ ساله م سر هیچی و پوچ همش نق میزنه وقت ناهار یا شام میگه نمیخوام میره تنقلات میخوره هرچی باهاش حرف میزنم فایده نداره یا همش گوشی منو میخواد باهاش بازی کنه کلا لجبازه و یاز مخالف میزنه

هر مادری یه وقتایی کم میاره بخدا ما هم ادمیم یه صبری داریم 

خدا خودش بهمون انرژی بده بتونیم از پسش بر بیاییم

هرگز اثر وحشتناک این کار از یاد بچه نمی‌ره و همیشه تو ناخودآگاهش می‌مونه.

وا مگه ما خودمون یادمون هست که تو دوسالگی کتک خوردیم،من خودمم یه با عصبانی شدم پسرم تو دوسالگی یه کتک کوچولو زدم ولی یادش نیست .هیچ اسیب روحی هم ندیده 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
باورت میشه هیچ جانمیرم فقط پیش مامانم میرم ک اونجام کاری میکنن شرمنده میشم خانوادمم چیزی نمیگن ولی م ...

کارمادرشوهرت زشت بود خوب بگو بچه است نمیشه که سرشو ببرم 

بعدشم بچه پسرته

https://daigo.ir/secret/41700181532

کارمادرشوهرت زشت بود خوب بگو بچه است نمیشه که سرشو ببرم بعدشم بچه پسرته

اره اخلاقش خوب نیست اتفاقا هرچی بچم پیشش نره بهتره خودشم بچمو لوس کرد قشنگ وقتی از خونش برمیگردم بچه ب معنی واقعی کلمه لوس و وحشی میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
وا مگه ما خودمون یادمون هست که تو دوسالگی کتک خوردیم،من خودمم یه با عصبانی شدم پسرم تو دوسالگی یه کت ...

ناخودآگاه ما حافظه ی در دسترس فرق داره.
وقتی ناخودآگاه ما کتک هایی که خوردیم رو یادش می مونه به صورت عدم اعتماد یا عدم صمیمیمی شدن و هزار و یک مدل دیگه خودش رو نشون می ده. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.