2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
من خیلی چیزا رو الان یادم نیست بابا دو سالشه هنوز زیاد یادش نمیمونهشما هم انسان هستی یه وقتی عصبی م ...

انشالله یادش نمونه چون زدن بلد نیس هم سن و سالاشو دیدم ک همو میزنن و عصبی ان امیدوارم از من یاد نگیره😣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادر نیستی پس نظر نده با چار تا مطلب خوندن نمیتونی خودتو با کسی که چن تا بچه بزرگ کرده مقایسه کنی ب ...

خانم مادر من که ادم بزرگم رک و راست و واضح گفتم ریپلای نکن نفهمیدی چه برسه منظور بچه ای که درستم نمیتونه حرف بزنه رو میگی میتونی بفهمی!!!!

آغا ریپلای نکککککنننن اه

فدای سرت بچه ها بعضی وقتا ادمو به جنون میرسونن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم باید عذاب وجدان بگیره تا تکرار نکنه دیگه منم خودم یه پسر دارم باردارم هستم

بله باید عذاب وجدان بگیره . سرزنش بشه اذیت بشه که دیگه تکرار نکنه . اگه پدر و مادرامون مسئولانه برخورد نکردن دلیل نمیشه ما هم مثل اونا باشیم . پیشنهاد میدم به همتون سریال افعی تهران رو ببینید .

هنوز هم دعواهای مامانمو از بچگی یادم نرفته یه بار با دمپایی منو داخل حیاط زد🤧😭

منم هیچوقت یادم نمیره... با دمپایی، جارو، شلنگ و... خیلی ازش کتک خوردم

جالبیش اینه که الان به بچه هام اخم میکنم بدش میاد... میگه بچه هستن.. گناه دارن... میگه پسرتو خواستی بزن، ولی به دخترت حتی نگو بالای چشمت ابرو هس.. دختره، گناه داره

خب مادر من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من بچه نبودم؟؟  من دختر نبودم؟؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
مادر نیستی پس نظر نده با چار تا مطلب خوندن نمیتونی خودتو با کسی که چن تا بچه بزرگ کرده مقایسه کنی ب ...

موافقم هر بچه. ای شرایط خاص خودشو داره و همشون رو نمیشه طبق کتاب جلو برد 

نمیدونم بچه داری یا نه ولی خیلی وقتا بچه ها بی دلیل بدقلقی و گریه میکنن و خودشونم نمیدونن چی میخوان

بله دو تا دارم بی دلیل بچه گریه نمیکنه ما متوجه نمیشیم علتشو میگیم بی دلیل وقتی کامل صحبت میکنه راحت میشه فهمید علت چیه

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

خانم مادر من که ادم بزرگم رک و راست و واضح گفتم ریپلای نکن نفهمیدی چه برسه منظور بچه ای که درستم نمی ...

تحمل ریپلای نداری از اول دهنو وا نمیکردی اینجا

بسلامت

بله باید عذاب وجدان بگیره . سرزنش بشه اذیت بشه که دیگه تکرار نکنه . اگه پدر و مادرامون مسئولانه برخو ...

من خودم نظرم همینه تمام ساعتای زندگیمو بر اساس بچه تنظیم میکنم همش شاد نگهش میدارم و از همین بابت ناراحتم ک منک ب بقیه ایراد میکرفتم ک بچه رو نباید ترسوند یا کتک زد تو ی لحظه اینکارو کردم

خانم مادر من که ادم بزرگم رک و راست و واضح گفتم ریپلای نکن نفهمیدی چه برسه منظور بچه ای که درستم نمی ...

شما که تحمل ریپلای نداری از اول دهنو وا نمیکردی اینجا

بسلامت