2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
من کوچیکه امروز شد ده ماهش بزرگه داره میره تو شش سال همیین الان درحال دعوان واقعا ذهن خسته میشه ادم ...

شوهرم درکم نمیکنه یه لحظه کمک نمیده

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ن واقعا محکم نبود ولی بچه ترسید🥲😣 بخدا داغونم نمیدونم اینایی ک این نظرارو میدن یا مادر نیستن یا خو ...

بیخیال پیش میاد بعضیا دایه مهربانتراز مادر میشن حالا خوبه تو یکیه من دوتان الان درحال دعوان 

مادر هم یه ظرفیتی داره والا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم تا همین چند ماه پیش همین بود، اینقد روش کار کردم خودمو زله و پاره میکردم تو پارکا کارگاهای م ...

چکارکردی خوب شد؟

هنوز هم دعواهای مامانمو از بچگی یادم نرفته یه بار با دمپایی منو داخل حیاط زد🤧😭

منم و بابامو که از موهام میکشید یه بارم پشت دستمو با قاشق داغ گذاشت هنوزم بعد 30 سال و خورده ای یادم نرفته 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
همه اینجا شدن خدا پیغمبر تا حالا هم بچشونو نزدن🤣🤣🤣باشه شما خوبین ولی کمتر نمایش بازی کنید

وای دقیقا اصن باورم نمیشه ک یکی میگ سه تا بچه دارم دستم بهشون نخورده مگ میشه اخه

همه اینجا شدن خدا پیغمبر تا حالا هم بچشونو نزدن🤣🤣🤣باشه شما خوبین ولی کمتر نمایش بازی کنید

چرا فکر میکنید الکی میگن🥴من خودم فقط بچم رو دعوا کردم چون بشدت مخالف کتک هستم اون معلومه کاراش با یه بالغ قابل مقایسه نیست چون اسمش روشه بچه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

چقدر منو و شما شبیه هم هستیم منم دخترم دو سال و نیمه است یکسال اول درگیر رفلاکس و کولیکش بودم فقط بغ ...

عزیزم🥺وای پسرم پاییز باید بره مدرسه کلاس اول از الان تو فکرم تازه تو این هفته یه عمل پیوند استخوانم دارم ک موندم چکار کنم

جدی؟؟؟؟ پس این همه کتاب parenting و تربیت فرزند دارن غلط میگن تو یه دونه شدی علامه دهر یا شش کلاس سو ...

مادر نیستی پس نظر نده  با چار تا مطلب خوندن نمیتونی خودتو با کسی که چن تا بچه بزرگ کرده مقایسه کنی 

به کتاب و مقاله بود همه میتونستن والد نمونه بشن

این‌چیزا با تجربه و شناخت از روحیات بچت بوجود میاد و برا همه نمیشه یه نسخه رو پیچید دنیای هر بچه ای یجور متفاوته.

شما اول وضعیت ادب و اعصابت رو درست کن بعد مادر شو !

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

وای دقیقا اصن باورم نمیشه ک یکی میگ سه تا بچه دارم دستم بهشون نخورده مگ میشه اخه

عزیزم من تا حالا فقط پسرم رو دعوا کردم چون خیلی مخالف کتکم چون اون بچست صد درصد کاراش با آدم بالغ قابل مقایسه نیست 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

شوهرم درکم نمیکنه یه لحظه کمک نمیده

من شوهرم هی دخالت نکنه کمک نکنه برام بهتره تازگیا عصبی میشه خیلی دختر بزرگمو تحقیر میکنه خیلیم دوسش داره هااا ولی بلد نیست رفتار کنه باهاش پنج دقه بعد ناراحت شدن دخترم صداش میزنه فدات شم فدات شم ...منم حرص میخورم دعوا میکنم ک این چ رفتاریه میبینم پنج دقه بعد اونا بغل همن از لحاظ خونه هم نگم برات همش درحال ریختو پاش پیر شدم بخدا