2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
بله دو تا دارم بی دلیل بچه گریه نمیکنه ما متوجه نمیشیم علتشو میگیم بی دلیل وقتی کامل صحبت میکنه راحت ...

بی دلیل نیست ولی وقتی خوابش میاد دلایله مسخره داره ک همشو نمیتونی درس کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خود درگیری داری مگه حتما به روانشناس مراجعه کن بالاخره انسانی

چه ربطی به خود درگیری داره اتفاقا کسایی که بچه هاشون رو میزنن باید برن روانشناس ! 

اره انسانم من یه اانسانم یه مادرم باید بچم رو کتک بزنم ؟ نمیدونم چرا انقدر برات عجیبه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

می دونم خیلی سخته بچه آدم رو گاهی به جنون می رسونه ولی دیگه نزنش، زدن بچه بیشتر آسیب می زنه تا جنبه تربیتی داشته باشه، بعدش هم عادت می کنی به یه مرحله ای می رسی که دیگه دلت براش نمی سوزه کتک زدن بچه برات عادت میشه تکون خورد کتکش می زنی

فعلا که بچه است کاری جز صبوری نداری چون من یه دختر دو سال و نیمه دارم زیاد درک نداره از تنبیه شدن ( مثلا بگی حق نداری دو ساعت تلویزیون ببینی، یا دست به اسباب بازی بزنی) موقع اذیت کردن یه راهی برای سرگرمیش پیدا کن تا هم خودت اذیت نشی هم بچه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
همه اینجا شدن خدا پیغمبر تا حالا هم بچشونو نزدن🤣🤣🤣باشه شما خوبین ولی کمتر نمایش بازی کنید

منه کثافت میگم بچم رو زدم . هنوز بعد چند سال درد دارم . به همین دلیل سرزنشش میکنم . سریال افعی تهران رو ببین حتما .

ادب تو رو هم دیدم!!!! دلم به حال اون بدبختایی که زیر دست تو بیسواد بزرگ میشن میسوزه

فعلا خودت بیشتر به دلسوزی نیاز داری بخودت برس

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

خیلی سخته برای یه بچه

بله.. خیلی

حالا من که دم به دیقه قربون بچه هام میرم و سعی میکنم خیلی صبور باشم.. اذیت که زیاد دارن ولی کتک نمیزنم... چون کاملا مخالف تنبیه بدنی هستم.. فقط دعواشون میکنم

ولی از این حرصم میگیره که مامانم فکر میکنه من یادم رفته... یبار بهم گفت نکنه بچه هاتو بزنیا.. گفتم مادر تو خودت کلی منو زدی.. خیلی وقتا هم الکی و از حرص بقیه ازت کتک خوردم... میخنده میگه نه.. من کی تورو زدم؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
من خودم نظرم همینه تمام ساعتای زندگیمو بر اساس بچه تنظیم میکنم همش شاد نگهش میدارم و از همین بابت نا ...

به حرف کسایی که میگن مهم نیست گوش نده . هرچه بیشتر عذاب وجدان داشته باشی بهتره . من هم درکت میکنم چون مشابه تو بودم و هم خودم هم تو رو سرزنش میکنم که چرا این کار رو کردیم

منه کثافت میگم بچم رو زدم . هنوز بعد چند سال درد دارم . به همین دلیل سرزنشش میکنم . سریال افعی تهران ...

چرا بخودت توهین میکنی تو هم شرایطت با بقیه قابل قیاس نیست شاید یکی دیگ تو شرایط تو بود بدتر میکرد، اون سریالم دیدم اگ نمیدیدمم میدونستم، من حتی بچه رو نمیترسونم دوستام بچه کوچیکو از نمکی ممدقلی حتی پلیس میترسونن ولی بچه من اصن نمیدونم اینا چیه، میگم ی لحظه اتفاق افتاد و وجدان دردم وگرنه تا حالا نشده بزنم یا بترسونمش

اسی نباید میشد ولی شد حالا بزار خوابشو بکنه غذای مورد علاقش واسه نهار بپز امشبم ببرش شهربازی وخرید چیزهایی که دوس داره وتومسیر باهاش صحبت کن دوسال ونیمشه شاید ازنظرت زبونتو نمیفهمه ولی دقیقا برعکس خیلی خوب میفهمه بازبون ازش معذرت خواهی کن بگو کاراشتباهی کردی وکار اونم خیلی اشتباهه اگه چیزی میخواد بدون گریه بخواد با گریه ابدا بهش چیزی نمیدی وفقط باعث اعصاب خوردی میشه اینارو بهش بگو تو یه مادر قوی هستی نباید زود جابزنی

عزیزم🥺وای پسرم پاییز باید بره مدرسه کلاس اول از الان تو فکرم تازه تو این هفته یه عمل پیوند استخوانم ...

انشالله تنت سلامت باشه سلامت بری بیای

یعنی ۹۰ درصد پسرا همینن، تا درس بخونن مادر پیر شده، چون من یه داداش کنکوری دارم اونم  عین خیالش نیس که کنکور داره، پسرم می ره کلاس سوم یعنی من هر سال ده سال پیرتر میشم تا یه تکلیف انجام بده منو دیوانه کرده 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است