2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5616 بازدید | 178 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی خوب و بهتر از هم سناش کامل جمله بندی میکنه

چه خوب....خب ازش بپرس چشه وقتی زبون باز کرده باید تیز باشی بفهمی چشه باز اگر هنوز حرف نمیزد حق داشتی کلافه شی 

بچه من هنوز حرف نمیزنه فقط جیغ بنفش

جای من بودی چی 

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

وای درکت میکنم دختر من ۲سالشه ساعت ۵پاشده میگه مامان پاشو هرچی تکونش میدادم نمیخابید نق میزد و گریه ...

چقدر سن سختیه این دوسالگی من از کارم زدم واس بچه که در ارامش باشه با من کیف کنه مدام بازی بیرون اخرم یهو ی لحظه ی کاری ادم میکنه با خودش مبگ فاتحه همه محبتایی ک کردمو خوندم و بعدش مبمونه با عذاب وحدان😣😣 خیلی خستم خیلی خیلی 

میگه پشتش درازش کردم گفتم حق نداری پاشی بچه دو سال نیمه چه جونی داره باید عذاب وجدان بگیره تا دیگه ن ...

عزیزم من مادر یه پسر شش ساله بیش فعالم ولی تا الان کتکش نزدم روزس هزار بار بوسش میکنم و قربون صدقه اش میرم ولی شده سرش فریاد کشیدم خصوصا قبل پریودم و بعد معذرت خواهی کردم ما مادریم نه ربات که مهم اینه که تمام تلاشمون را برای محبت کردن و تربیت بچه بکنیم من خودم شدیدا با کتک زدن بچه مخاااااالفم ولی با اینکه به یه مادر حس بد و ناکافی د عذاب وجدان بدی هم مخالفم بله اگه ایشون عذاب وجدان نداشت یا بار اولش نبود خودم طور دیگه صحبت میکردم

چه خوب....خب ازش بپرس چشه وقتی زبون باز کرده باید تیز باشی بفهمی چشه باز اگر هنوز حرف نمیزد حق داشتی ...

بخدا نمیگفت🥲🥲 فقط گریه و الکی داد بیداد من میدونستم چشه خوابش میومد خیلییییی ولی خب‌ننیخوابید 

وا زندون که نمیخواد بفرسته میره تو اتاق خودش پیش اسباب بازی هاشنگفت که تو انبازی یا تو حموم زندونیش ...

اون لحظه بچه نیاز به محبت و حمایت مادرش داره که داره زجه میزنه نه نیاز به تنهایی و تنبیه

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

بچه توی این سن رو بفرسته تنها توی یه اتاق کلی تروما و مشکلات وحشتناک در آینده پیدا میکنه لطفا این را ...

جدی؟؟؟؟ پس این همه کتاب parenting و تربیت فرزند دارن غلط میگن تو یه دونه شدی علامه دهر یا شش کلاس سواد و دسترسی به نت ؟؟؟اینجوری بچه همش لوس و گریه ای و آویزون نادره ولی وقای بفهمه نادر قاطع داره و قرار نیست با گریه کارشو پیش ببره تربیت میشه!

ریپلای هم نزن حوصلتو واقعا ندارم....برو به انگلیسی سرچ کن یه چهار تا مقاله درست و حسابی بخون بفهم چی میگن بعد درست و غلط تعیین کن! 

ول کن بابا میخواد از سرت جدا شه،فردا همون بچه بزرگ شه محلی بهت نمیزاره ،اینهمه سالمند تو پرورشگاه با بچه‌ای بی معرفت اینقد خون دل شدن،جالبه اکثر دکتر مهندسا هم همینکار باپدرمادراشون میکنن ک تا به اینجا هم رسوندنشون،لطفاقضاوتاتون بزارید واسه خودتون....

میدونم دقیقااااچی میگی وچی میکشی....

باورت میشه هیچ جانمیرم فقط پیش مامانم میرم ک اونجام کاری میکنن شرمنده میشم خانوادمم چیزی نمیگن ولی مامانم سردرد میگیره مادرشوهرمم بار اخر گفت لطفا پسرتو نیار دیگه 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید