2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
خب شما مدالو بنداز گردن خودت

شما کلا اعصاب نداری بهتره روخودت کارکنی از لحن صحبت کردنت معلومه خدا ب داد بچت برسه موفق باشی👋

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه یادش نمیره

ویتامین و مکمل بخور خودت اول از همه بعدم پیش میاد بلاخره هر روز ک نیس مادرا هم ادمن بعضی وقتا از کوره در میرن

یکم ک اروم شدی و کاراتم تموم شد برو باهاش بازی کن یا ببرش سوپری جایی براش بستنی بگیر خوشحال بشع

آروم باش عزیزم،،پیش میادگاهی ،نمیگم کار خوبی کردی،،ااون بچه هم یادش میره سعی کن دیگه تکرار نشه بیشت ...

بخدا ب صبوری زبان زدم همیشه مادرشوهرم میگ خیلی صبرت زیاده ولی هیچچی قابل پیشبینی نیست چقد سختهههه خداوندا

یادش نمیره

چرا یادش نره اتفاقا یادش نره بچه های خیلی مهربونند اگه تو کل بچگی یه بار کتک خورده باشه و میلیاردبار مورد محبتقرار بگیره قطعا فراموش میکنه روح معصوم بچه ها را با روح کینه ای بزرگترها مقایسه نکنید

دیگه زدی این کارا نداره ادم یه صبری داره من با کتک اصلا موفق نیستم ولی پیش میاد والله مادر پدرای قد ...

اره بابا... من خودم انقدر بهونه میگرفتم گریه میکردم کتک میخوردم... مامانم یه بارم نگفت ببخشید... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خیلی کارت بده خدایا بچه‌دو سال نیمه چه جونی داره که کتکش میزنی ؟؟؟؟ اسمش روشه بچه 😐😐😐

عزیزم متنو خوندی؟؟؟ میگم تا حالا نزدم واقعا صبوری میکنم امروز اینجور شده چرا واقعا با صحبتا حال ادمو بدتر میکنین

متاسفانه یادش نمیرهویتامین و مکمل بخور خودت اول از همه بعدم پیش میاد بلاخره هر روز ک نیس مادرا هم اد ...

بچه دوساله اس هاا.. مگه ما خودمون یادمون موند دوسالگی چیشد و. چطور شد..

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عزیزم متنو خوندی؟؟؟ میگم تا حالا نزدم واقعا صبوری میکنم امروز اینجور شده چرا واقعا با صحبتا حال ادمو ...

بله منم میگم نباید تکرار بشه دیگه باید حالتون بد بشه تا دیگه تکرار نشه!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428