2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5615 بازدید | 178 پست
تو اینجور مواقع محکم و قاطع وایسا بگو برو تو اتاق گریه‌ات تموم شد بیا حرفتو بزن و واقعا هم بفرستش تو ...

بچه توی این سن رو بفرسته تنها توی یه اتاق کلی تروما و مشکلات وحشتناک در آینده پیدا میکنه لطفا این راهنمایی های شخمی رو برا دیگران نفرما دکتر !

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن تنها بزرگ‌ شدم و کتک های مامان بابام یادم نرفت 

بلکه الان پول میدم به تراپیست بقیه اشم یادم بندازه:))))

دیگه این کارو نکن اثرات روحی کتک خوردن و تحقیر شدن اونقدر زیاده که ممکنه هیچ وقت زخم هاش روی روانت پاک نشه 

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

نباید میزدی ولی حالا که اتفاق افتاده این متنو بخون:

اولین کار این است که اگر فرزندتان را زدید لطفاً دچار احساس گناه نشوید این احساس گناه را خوب نگاه کنید اگر کتک بزنید و بخواهید زود جبران کنید کار را بدتر می کنید و این دفعه از لحاظ عاطفی میزنید.

وقتی خشونت می کنید و می زنید ،جلوی کودک خود را نشکنید.

چون این شکستن خود و جبران سریع آسیب شدیدی به روحیه ی کودک وارد می کند.

کودک روح بسیار بزرگی دارد و بسیار بخشنده است و اصلا ذره ای خطا در والدین نمی بیند.

و هیچ وقت شما را محاکمه نمی کند که چرا من را زدید بلکه همیشه خودش را سرزنش می‌کند و معتقد است که کار پدر و مادرم درست بود، مشکل من هستم و از خودش بدش خواهد آمد.

وقتی با احساس گناه می خواهید خشونتتان را در مورد کودک جبران کنید او را ناامن تر می کنید و این بار از لحاظ عاطفی عذابش می‌دهید مهم تغییر باورهای شماست.

چرا یادش نره اتفاقا یادش نره بچه های خیلی مهربونند اگه تو کل بچگی یه بار کتک خورده باشه و میلیاردبار ...

پس چرا من اتفاقات بچگیم یادم هس

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بچه داری؟؟

عزیزم هیچ اشکالی نداره،با زدنت معنیش این نیست که تو مادر بدی هستی گلم...خیلی هم طبیعیه که مادر یه جاهایی خسته بشه،اعصابش نکشه ،حوصله نداشته باشه.

اصلا ناراحت نشو گلم..

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
عزیزم متنو خوندی؟؟؟ میگم تا حالا نزدم واقعا صبوری میکنم امروز اینجور شده چرا واقعا با صحبتا حال ادمو ...

عزیزم من درکت میکنم میفهمم.. اما برای جبرانش بیدار شد حتما یه کاری کن که عذاب وجدانت کمتر بشه. خودتو عذاب نده وقتی بدقلق میشه باهاش بازی کن براش فیلم کودکانه بزار. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دیگه زدی این کارا نداره ادم یه صبری داره من با کتک اصلا موفق نیستم ولی پیش میاد والله مادر پدرای قد ...

من کوچیک بودم شیطون بودم خیلی مادر خدابیامرزم رحم بهم نمیکرد کتکایی میخوردم که به خر میزدن  ازپادرمیومد انواع کتکاحتی تو حمام لخت باشلنگ و...... 

مادرمو حلال حلال حلالش کردم دست خودش نبود فوت کرده23ساله 

همش تقصیر پدرم بود که فوق العلاده ادم پستی بود درجوانی 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بچه داری؟؟

من دارم و اتفاقا بچم رو کتک زدم چند سال پیش . دوست دارم همتون به خاطر این کار شدیدا سرزنشم کنید . منم هرکی بچش رو بزنه شدیدا سرزنش میکنم . هنوزم صدای قشنگش که میگفت من و نزن توی گوشمه . خدا لعنتم کنه .

نه اتفاقا تو ذهنشون میمونه بچه ها

تو زیر ۳ سالگیت رو چیزی یادته که اینجور داری به مادر عذاب وجدان میدی؟

با یبار اشتباه چیزی یادش نمیمونه مهم اینه تکرار نشه

متاسفانه بعضی ها رو نمیشه قانع کرد؛ باید به نفهمیشون احترام گذاشت 😆

خانمایی که میگید اشکال نداره بچه دو سال نیمه چه جونی برای زدن داره ؟؟؟

حالا گفته زدم...منظورش شکنجه نبوده که... چون خودش عصبی بوده الان عذاب وجدان داره... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم این مادر خودش پشیمونه مگه محکم زده؟؟؟؟تو رو خدا اینقدر به یه مادر حس عذاب وجدان و ناکافی بودن ...

میگه پشتش درازش کردم گفتم حق نداری پاشی بچه دو سال نیمه چه جونی داره 

باید عذاب وجدان بگیره تا دیگه نکنه همچنین کاری ما هم مادریم خودمون 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428