2777
2789
عنوان

بچمو زدم

5615 بازدید | 178 پست

ترخدا نصیحت و قضاوت نکنید فقط راهکار بدین

بچم دوسالو نیمشه با اینکه فوق العاده بچه سخت و نوزادی بدی داشت تا حالا ن دعوای شدید نه کتکی زدم و ب بقیه مادرا میگفتم اینکارو نکنید😖😖 اما امروز صبح زود بیدارشد و دیگ نخوابید کلا بدقلق شده بود همش گریه نمیذاشت هیچکار کنم هی گفتم ساکت بدون گریه بگو ببینم چی میخوای

ساکت نشد عصبی شدم زدم پشتش درازش کردم گفتم حق نداری پاشی،، رفتم اتاق خودمو زدم گریه کردم😣😣 خدایا مادرشدن چقد دردناکه

چیکار کنم یادش برع؟؟

یادش نمیره

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو بغلش کن با آرومی باهاش حرف بزن بگو همیشه مامان عاشقته حتی وقتی که ازت ناراحته بگو خیلی دوست دارم ولی وقتی گریه میکنی و غر میزنی من کلافه میشم به بگو چی میخوای بهش بکو ببخش مامانی 

هنوز هم دعواهای مامانمو از بچگی یادم نرفته یه بار با دمپایی منو داخل حیاط زد🤧😭

تقریبا همه این خاطره رو دارن   

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
برو بوسش کن ازش معذرت خواهی کن ببرش پارک براش بستنی بخر بیایید خونه

بغلش کردم ببخشید گفتم اروم شد ولی از فکرم بیرون نمیرع.. و شدید خوابش میاد نمیتونم ببرمش بیرون