2777
2789
عنوان

شوهرم الان رفت سرکار خیلی میترسم

516 بازدید | 20 پست

خواب خیلی بدی دیدم همه چی مثل همیشه بود حتی لباسامون از بیرون اومدیم دقیقا بالای پارکینگ ماشین ما طناب دار و خون بود که با پلاستیک دورشو بسته بودن لکه های خون توی پارکینگ به خونه ی همسایه بغلیمون ختم میشد یه دختر دارن کلاس سومه خودکشی کرده بود

مقصرش هم من بودم و بعدش شوهرم توی تصادف مرد و روحش اومد بالای جنازش

خیلی میترسم الان که شوهرم رفت سرکار تا چند دقیقه داشتم به دمپایی های این بچهه نگاه میکردم کلا چند بار بیشتر ندیدمش ولی الان خیلی دپرسم 

دیشبم فیلم ترسناک ندیدم 

اونقدر میترسم زبونم قفل شده حتی با شوهرم خداحافظی هم نکردم😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خواب ندیدی 

قشنگ یه فیلم سینمایی دیدی 

بشین یه صحفه قرآن بخون و صدقه بده 

طوری نیست 🙂

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگه ادامه دار شد حتما برو‌تراپی من مدت ها با خوابای این شکلی و خیلی وحشتناک تر اذیت میشدم ولی تراپی خیلی راحت کمکم کرد 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
هیچ وقت خواب بد رو تعریف نکن برای آب روان بگو صدقه بده تخم‌مرغ بشکن و ان یکاد و چهار قل بخون

نمیدونم چرا نگاهم به دمپایی هاش خورد اشکم در اومد

میترسم اتفاقی براش بیوفته 

خودمم الان تو خونه تنهام میترسم

مرسی عزیزم❤️❤️

نمیدونم چرا نگاهم به دمپایی هاش خورد اشکم در اومدمیترسم اتفاقی براش بیوفته خودمم الان تو خونه تنهام ...

نه اصلا فکر منفی نکنی ها 

دلم خیلی روشنه 

پاشو صدقه بده 

تخم مرغ بشکن 

اون دعاهارو بخون

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نمیدونم چرا نگاهم به دمپایی هاش خورد اشکم در اومدمیترسم اتفاقی براش بیوفته خودمم الان تو خونه تنهام ...

خون خواب را باطل میکنه 

یه صفحه قران بخون به نیت دفع شرو اتفاق های بد هدیه کن به امام زمان واسفند دود کن اول به نیت سلامتی امام زمان(عج)و بعد هم به نیت سلامتی دختر همسایتون و همسرت یه پولی هم به عنوان صدقه رد کن مطمئن باش  انشاالله هیچ اتفاقی نمیفته گلم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
هیچ وقت خواب بد رو تعریف نکن برای آب روان بگو صدقه بده تخم‌مرغ بشکن و ان یکاد و چهار قل بخون

یکی رو میشناسم خواب بد رو تو دستشویی میگه 😂😂🤣

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️