2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 36 پست
وااااای 🤣🤣🤣 خدا اونلحظه خاست به شوهرت بفهمونه چه تیکه ای همسرشه😂😂❤

ممنون عزیزم 😂😍انقد باحال بود زنه خندید گفت یجور اومدی انگار دست و پاشو بستم دارم میبرمش ، شوهرمم هول شده بود دستمو گرفت برد بیرون ، اما همیشه دیگه جاهای شلوغ یجوری وایمیسته که کسی نتونه ببینتم😆😆

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه قشنگم،هوووووووف‌چی بگم خواهر یه افسرده ام که فقط‌بخاطر دخترام ادامه میدم ،۱۳ساله ازدواج کردم

اوووووو بعد ۱۳سااال هنوز اینطوریه.  دیگه درست نمیشه پس. خودتو اذیت نکن هروقت گیر دادو شکاک شد خونسرد باش باهاش خوب حرف بزن 

ممنون عزیزم 😂😍انقد باحال بود زنه خندید گفت یجور اومدی انگار دست و پاشو بستم دارم میبرمش ، شوهرمم ه ...

اوخوداااا😭😂💗🌸 چه کیوتتت😂😂😂🦋اهه منم دلم میخاد همچین موقعیتی برام پیش بیاد هروقت ازدواج کردم🤣

اوخوداااا😭😂💗🌸 چه کیوتتت😂😂😂🦋اهه منم دلم میخاد همچین موقعیتی برام پیش بیاد هروقت ازدواج کردم🤣

انشالله نصیبت میشه😂😍هیچی قشنگتر از غیرتی شدن عشف ادم نیست 😍اابته غیرت سالم 😂نه شکاکی و دیوونه بازی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
انشالله نصیبت میشه😂😍هیچی قشنگتر از غیرتی شدن عشف ادم نیست 😍اابته غیرت سالم 😂نه شکاکی و دیوونه با ...

دقیقاااا غیرتو دیوونه بازیو بد دلی خیلی فرق دارن مثلا یکی از فامیلامون تازه اون شوهرشم نبود دوس پسرش بود ، زده یود گوشیه دختره رو شکونده بود یا کتکش میزد😐😐