2777
2789
عنوان

شوهر غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 36 پست

آخرین بار تنها داشتم برمیگشتم از جایی یکی مزاحم شد محل خلوت بود ترسیدم به شوهرم زنگ زدم گفتم از خونه بیا بیرون داستان اینطوریه چنان بدو با لباس خونه اومد بیست ثانیه نشد انقدر که از شوهرم ترسیدم از مزاحمه نترسیده بودم 😒

شانس آوردیم یارو رفته بود گفتم خون بپا میشه 😐 تا نیم ساعت تپش قلب داشتم دست و پام سر بود

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن فکر‌میکنه غیرتیه درصورتی که ازنظرمن شکاک وبددل هست و زندگی رو خیلی خیلی زیاد واسم سخت گرفته جوری که تو ذهنم زندگی‌بدون اون رو خیلی خوب پرازخوشبختی تصورمیکنم

شوهرمن فکر‌میکنه غیرتیه درصورتی که ازنظرمن شکاک وبددل هست و زندگی رو خیلی خیلی زیاد واسم سخت گرفته ج ...

الهی بگردم😑 از مردایی ک اینطورین بدم میاد زندگیو ب کام زنشون زهر میکنن. چندساله ازدواج کردین؟ 

اوایل ازدواجمون بود با شوهرم و مادرشوهرم تو داروخونه بودیم ، شوهرم اونورتر بود ، یه خانمی اومد به مادرشوهرم گفت خیلی از دخترت خوشم اومد قصد ازدواج داره؟ یهو شوهرم اومد نه گذاشت نه برداشت گفت با اجازتون زن منه😆یجوری با استرس اومد انگار دارن میبرنم ، تاحالا موقعیتی پیش نیومده که بخواد دعوا کنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اه چه بد 😑 خودمم دوس دارم تا یه حدی حساس باشه همسر ادم چون اونجوری انگار کلا اهمیت نمیده و مهم نیست ...

دقیقا انگار اصلا براش مهم نیستم

آخرش متوجه نشدم اپن ماینده؟؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

اوایل ازدواجمون بود با شوهرم و مادرشوهرم تو داروخونه بودیم ، شوهرم اونورتر بود ، یه خانمی اومد به ما ...

وااااای 🤣🤣🤣 خدا اونلحظه خاست به شوهرت بفهمونه چه تیکه ای همسرشه😂😂❤

الهی بگردم😑 از مردایی ک اینطورین بدم میاد زندگیو ب کام زنشون زهر میکنن. چندساله ازدواج کردین؟

خدانکنه قشنگم،هوووووووف‌چی بگم خواهر یه افسرده ام که فقط‌بخاطر دخترام ادامه میدم ،۱۳ساله ازدواج کردم