2777
2789

اگه بد نوشتم برای اینه که سایت میگفت معتبر نیست):اما عنوان و سوالم اینه:

کیا جهاد دانشگاهی رفتن و چه رشته ای برداشتین خوبه؟ جایی میتونید مشغول شید با مدرکش؟

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک پرستار چه کار میکنه و چقد حقوقتون هست؟

نگا هپون کمک بهیار هست واقعیتش فقط تی نمیکشن وگرنه همه کار میکنن_اما بمحضی ک بیمارستان مشغول بشی هرجا نیاز داشتن میبرن مثلا من الان کادر اداری ام و رسمی شدم وای با دیپلم و حقوقم فعلا ۹ تومنه.

ساده بودم باختم

یعنی مشغولی الان فداتشم؟ بعد دورهاش خوب بود؟ شما رشتتم تجربی بود یا مرتبط نبود

من سری اول ثبت نام کردم با دیپلم انسانی_اره دوره هاش خیلی سخت میگرفتن چون اولین سری بودیم ولی بعدش شل گرفتن از بعدیا.

ساده بودم باختم

نگا هپون کمک بهیار هست واقعیتش فقط تی نمیکشن وگرنه همه کار میکنن_اما بمحضی ک بیمارستان مشغول بشی هرج ...

کادر اداری سخت نیست؟ کار با سیستم اینا بلدی؟

+خدایاشکرت🤍

من سری اول ثبت نام کردم با دیپلم انسانی_اره دوره هاش خیلی سخت میگرفتن چون اولین سری بودیم ولی بعدش ش ...

منم تجربی نیستم میترسم سمت این رشتهای زیر شاخه علوم پزشکی چیه اونا برم از طرفی یکی میگه بدرد میخوره یکی میگه نه کار نیست

+خدایاشکرت🤍

منم تجربی نیستم میترسم سمت این رشتهای زیر شاخه علوم پزشکی چیه اونا برم از طرفی یکی میگه بدرد میخوره ...

نگا تا جایی نری کار کنی و تجربه کسب نکنی همه با دید بد نگات میکنن _همین داروخونه ها دنبال ادم وارد و کاربلدن.زبانت قوی کن دوره هم برو مطمعن باش فورا میخوانت حقوقشم بهتر از کارمندی

ساده بودم باختم

اصلا نیرو نمیگیرنفقط پارتی میخادمدرک اصلا براشون مهم نبود.

خودت باید نشون بدی تو نسخه خوانیت قوی کن برو پیش مسئولای داروخونه براشون بخون و خودی نشون بده و شماره بده بهشون ک درصورت نیاز تا چن وقتم حاضری رایگان کار کنی 

ساده بودم باختم

نه عالی اره راحت میام کارم انجام میدم و میرم شیک و مجلسی 😊

انشالله برات پرروزی تر باشه کارت عزیزم حقوقت بشه ایده ال ترینت.مرسی که راهنمای کردی

+خدایاشکرت🤍