2777
2789
عنوان

شام مهمونی

1082 بازدید | 29 پست

شب جمعه شام مهمون دارم اولین بار هست میان خونه مون منو رو مینویسم بگید خوبه اگر پیشنهادی دارید بگید حتما مناسب باشه تغییر میدم تعداد نفرات ده نفر هست

پیش غذا سوپ سفید یا چیکن استراگانف 

غذای اصلی جوجه کباب و قرمه سبزی 

دسر پان اسپانیا یا روکر موز 

دلستر دوغ نوشابه 

سالاد ماست خیار ترشی 

شربت میوه شیرینی آجیل شکلات برای پذیرایی 

منتظر نظراتت قشنگتون هستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پان اسپانیا یکم سنگینه بعد قرمه و جوجه شتید خیلی خورده نشه بجاش پاناکوتا یا ژله بستنی درست کن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
بنظرم یه نوع ژله هم درست کن کلا عالیه🤩

ژله بستنی یا ژله ساده؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پان اسپانیا یکم سنگینه بعد قرمه و جوجه شتید خیلی خورده نشه بجاش پاناکوتا یا ژله بستنی درست کن

پاناکوتا خامه داره اونم یک جورایی سنگینه ولی ژله بستنی خوبه

منوی غذای اصلی رو تغیر بدین اگر بجای قورمه سبزی باقالی پلو و ماهیچه بزارید خیلی بهتره

سخته برام دومدل برنج درست کنم دست تنهام بعد ماهیچه درست کردم برای مهمون یک بار سیاه شد اندکی میترسم بد بشه

پاناکوتا خامه داره اونم یک جورایی سنگینه ولی ژله بستنی خوبه

من هفته پیش مهمون داشتم ژله بستنی و دسر زعفرانی درست کردم از دسر زعفرانی خیلی استقبال شدکم شیرین درست کرده بودم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)