2777
2789
عنوان

شام مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 29 پست
خوب عزیزممنم اگر بخوام چند مدل غذا بدمسوپ شیرجوجه کبابقرمه یا فسنجونسالاد ماکارونی و ژله و کیک مرغول ...

به کیک مرغ هم اتفاقا فکر کردم به جای سوپ فکر کنم گزینه مناسب تری باشه تو تابستون نه؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجای جوجه کباب زرشک پلو با مرغ یا اکبر جوجه یا مرغ ته دیگی با شود لوبیا یا باقلهته چین مرغ بادمجان ه ...

همسرم جوجه کباب عالی درست میکنه دلیل انتخابم بیشتر خوشمزه بودنه دست‌پخت ایشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هفته پیش مهمون داشتم ژله بستنی و دسر زعفرانی درست کردم از دسر زعفرانی خیلی استقبال شدکم شیرین درس ...

دسر زعفرونی هم عالیه

سوپم اتفاقا میچسبه زیر کولرکیک مرغم خوبولی سوپ بار گذاشتنش راحتره

کیک مرغ رو میشه زودتر درست کرد فقط شما داخلش خیارشور هم میزنید؟

برای پیش غذا سوپ برای فصل تابستون مناسب نیست چیکن استراگانف هم سنگینه هم چربه زود سیر میکنه

پیشنهاد من سوپ سرد و دیپ باباغنوش هستش

برای غذای اصلی مرغ شکم پر با سس رب انار و گردو به همراه زرشک پلو زعفرانی و باقالی پلو با گردن یا ماهیچه 

دسر هم بستنی سنتی با فالوده عجیب میچسبه ی چیز شیرین و خنک که به هضم غذا بسیار کمک میکنه 

به جا ماست خیار میتونی از بورانی بادمجون یا ماست کرفس که جدیدتره استفاده کنی

سالاد ماکارونی / سالاد اندونزی یا کلم / سالاد سزار/ سالاد کاهو و ژامبون مناسب مهمونی هستن

زیتون 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

اتفاقا جوجه کبابهای همسر منم تو فامیل معروفکلا همه خونه ما میان جوجه میخوان خوشمزه و پر و پیمون

مهمون داشتم سری پیش یک تکه نموند با خورشت فسنجون بود کلا خورشتم موند

برای پیش غذا سوپ برای فصل تابستون مناسب نیست چیکن استراگانف هم سنگینه هم چربه زود سیر میکنهپیشنهاد م ...

سوپ سرد چطور درست میشه؟ 

بورانی همه دوست ندارن میخواستم سالاد کلم و کشمش  یا اندونزی یا سزار درست کنم اما می‌مونن طبق تجربه

میتونی صبح آماده کنی برای شببله میزنممن دلیل خوشمزگیش را پیازچه و جعفری میدونم

من مرغ و گردو و پیازچه و فکر کنم خیار شور میزدم خیلی وقته درست نکردم

سوپ سرد چطور درست میشه؟ بورانی همه دوست ندارن میخواستم سالاد کلم و کشمش یا اندونزی یا سزار درست کنم ...

اره گلم من پیشنهادات میدم شما باتوجه به ذائقه مهمانات و تجربه ای ک داری بهترینش انتخاب کن 

اینجا لینک نمیشه بذاری ولی بزن تو نت رسپی سوپ سرد سراشپز پاپیون عالی با اندازه توضیح داده بهت 

خوش بگذره 🩷

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

اره گلم من پیشنهادات میدم شما باتوجه به ذائقه مهمانات و تجربه ای ک داری بهترینش انتخاب کن اینجا لینک ...

مممنونم از لطفت