2777
2789

امروز دیدم دوتا دختر سر ی پسر داشتن دعوا میکردن ... اون میگفت دوز پسره منه اون میگفت دوز پسر منه

پسره هم عین بز اخوش! وایساده بود نگاشون میکرد😶😶😶😶

حالا ی سوال چرا قدیما با وجود این که دخترا به خوشگلی دخترای الان نبودن ! و دخترا کار بیرون نمیکردن و درسی هم نمیخوندن ( البته نه به شدت امروزه) و وضع مالیشونم متوسط بود   چرا پسرا بیشتر دنبالشون بودن و التماس میکردن و میمردن براشون! 

اما الان  متاسفانه دخترا بیشتر دنبال پسران 

به چی برمیگرده.؟

به تربیت امروزه؟

به خانواده ها؟

به ژنتیک؟

به محیط؟

به دم دستی بودن دخترا؟

به این  که دختر علیه دختر قیام میکنه؟!

به چییییی؟ 

شما بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دم دستی بودن دخترا

اینکه زود وا میدن

اعتماد به نفسشون پایینه

پسراهم چون قبل ازدواج خیلیا هستن که سیرابشون میکنن و دیگه تمایلی به ازدواج نشون نمیدن 

البته نه همه ی دخترا اینجورین نه همه ی پسرا

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

مورد۶

❣  سلام برشهید مظلوم شهید رئیسی که مثل شهید بهشتی اهانت جاهلین ودنیا پرستان را تحمل میکرد وبزرگوارانه جوابشان رانمیداد ❣                                    🇮🇷 سردار دلها وسید دلها دوافتخار وقهرمان ایران هرگزفراموشتان نمیکنیم🇮🇷                                      🌷🌷🌷سخنان رهبرم همیشه زیبا وکوبنده است وقتی میگوید اسرائیل ۲۵سال آینده رانخواهددید پس قطعا همینطور است...ان شاءالله🌷🌷��🌷🌷🌷🌷🌷�🌷          #ایران سرفراز                            .                                                                            .                                                                                                             ( اگه جواب ریپتو ندادم بدون اصلا بازش نکردم چون درحدم نیستی همون جوابی که بهت انداختم کافیه برات)                                          

الان چیزی در وجودمون مرده بنام انسانیت  وجدان      وگرنه همونیم  همون بشریتیم     منتهی ی اسمی گذاشتن الان ک امروزی هستن   در حالی ک غیرت رفته زیر سوال    غیرت مردو زن نداره     غیرت وجوده هر انسانی هس    الان متاسفانه جووونا اینارو باور ندارن  میگن ول کن تو هم دنیا دوروزه     در حالی ک اینجوری پیش بریم  هیچ ارزشی نمیمونه در هیچ رابطه 

راجبش تحقیق کردم به چیزی به نام انرژی زنانه و مردانه میرسه تهش

در گذشته انرژی ها جای خودشون بودن الان غالب انرژی تغییر کرده 

مرد اون شخصی بود که همیشه یه قدم جلوتر بود توی ابراز احساسات توی دنبال بودن توی نشون دادن و توی تمام مسائل و زن یه قدم عقب تر بود توی ابراز احساسات توی تصمیم گیری ها انتخاب ها و .. 

براساس یه سری اتفاق ها انرژی ها جابجا شدن 

به علت یه سری اتفاقا مثل(فانتزی های بیش از حد_عام شدن ترجیحات جن.سی برای همه_باز تر شدن ذهن ها و جدا شدن از کلیشه های مرد باید اینطوری باشه و زن اینطوری باشه_ بالا رفتن قیمت ها و تمایل نداشتن خیلی از مرد ها برای ورود به رابطه و خیلی چیزای دیگ)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز