2777
2789
عنوان

عروسی داییمه من اعصاب خورده نرفتم

471 بازدید | 20 پست

به شدتتتتتت داغونم ب شدتتتتت حالم بده دلم میخاد بمیرم من نرفتم عروسی

مامانم ب شدت بیفرهنگ و داغونه حالم ازش بهم میخوره 

هیچییییی واسه عروسیا نداریم هیچی

حالا رفته وسایل ارایشی داغون گرفته ریملش داغونه اصن 

ازش زدم ریده شد تو چشام

حالا جالب اینجاست ک میدونه چقدر وضع داغونه اصلاااا به خودش نمیگیره

عین گداها میگرده همه هم بهش میگن خیلی داغونی اصلا به خودش نمیگیره

یا میرینه ب روحیه من

بنظرتون برم یا ن؟اصلن مشتاق نیستم خودم چون زده شدم از بس این زن بیفرهنگ زده سر پوزم و منو میخاد مثل اصکلا بگردونه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

خب میرفتی ارایشگاه؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاغل نیستی؟ منظورم درامدی پس اندازی چیزی؟ 

من وسواس فکریم روی عروسی هاست باید لباس و آرایشگاه و همه چی به راه باشه

من جات باشم نمیرم اما اگه میدونی سطح عروسی یه جوریه که ببخشیدا توهین نباشه همه مثل مامانت میپوشن و میگردن برو

امشبه؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

لباس اجاره کن

همون لوازم آرایشی کم بزن و دخترونه آرایش کن

موهاتو هم از اینستا یا پینترست نگاه کن آموزش میدن یه طوری درست کن برو

الان مد تو سادگیه

لایک نکنید.ممنون❤️
شاغل نیستی؟ منظورم درامدی پس اندازی چیزی؟ من وسواس فکریم روی عروسی هاست باید لباس و آرایشگاه و همه چ ...

عزیزم هیچیییییی

وسیله ارایشیم ندارم،خدا لعنت کنه مامانمو همیشه مارو مثل گداها میگردونده اعتماد بنفس من داغون و پاشیدست

از بچگی منو مثل گداها گردونده روم نمیشه برم جایی الان تاثیر بدی گزاشته روم همش حس میکنم زشتم

الانم دست برنمیداره عین گداهاییم میگه وای چقد خوبیم در حالی که همه خواهراش بهش تذکر میدن و حتی باهاش دعوا میکنن میگن انقد گدا گدایی نگرد ،اصلاااااا نمیفهمه اصلا

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

[QUOTE=344902501]لباس اجاره کن همون لوازم آرایشی کم بزن و دخترونه آرایش کن موهاتو هم از اینستا یا پینترست نگاه کن آ ...[/QUO

عزیزم من یه کرم پدر ندارم بزنم شما میگی لباس اجاره کن