2777
2789
عنوان

مرگ پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 39 پست
خدا رحمتشون کنه پدره منم بچه هارو خیلی دوست داشت

منم خبر داشت چند روز قبلش یه حورایی بهم وصیت کرد

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین چن دیقه پیش داشتم گرفته میکردم پدرم الان ۹۴ روزه گ دیگه تو این خونه نفس نمی‌کشه و ۷۶ روزه ک فوت ...

خدا رحمتشون کنه منم خیلی دلتنگ بابامم😭

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

منم خبر داشت چند روز قبلش یه حورایی بهم وصیت کرد

بله زیاد شنیدم میگن از روز مرگشون خبر دارن ولی کاش فقط یه حرف بود😔

بله زیاد شنیدم میگن از روز مرگشون خبر دارن ولی کاش فقط یه حرف بود😔

اره کاش فقط حرف بود.

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
خدا رحمتشون کنه منم خیلی دلتنگ بابامم😭

خدا پدر شمارو هم بیامرزه 

واقعا سخته مخصوصا تا چهلم من کارم گریه بود آخر ی شب اومد ب خوابم گفت اینقد گریه نکن 

پریروز خواب دیدم تو خواب بغلش کردم میگم بابا از زندگی خستم از دنیا خستم های های گریه میکردم میگفتم چرا همه باباهاشونو تو واقعیت بغل میکنن من باید تو خواب بغل کنم😭😭😭 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خدا پدر شمارو هم بیامرزه واقعا سخته مخصوصا تا چهلم من کارم گریه بود آخر ی شب اومد ب خوابم گفت اینقد ...

خیلی ممنون .خدا بهمون صبر بده باید تا وقتی هستن قدر شونو بدونیم بعد از اون فقط حسرته هیچ کاری نمیشه کرد😔

خیلی ممنون .خدا بهمون صبر بده باید تا وقتی هستن قدر شونو بدونیم بعد از اون فقط حسرته هیچ کاری نمیشه ...

دقیقا همینطوره 

خدا بهت صبر بده واقعا درد سنگینیه آدم تا تجربه نکنه متوجه نمیشه 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
سلام این هفته پنجشنبه میشه ک ۳ ماه ک پدرم از دست دادم😔🖤

خدا رحمتشون کنه .داغ سنگینیه خیلی خوب درکت میکنم خدا بهمون صبر بده 🫂

2790
2778
2791
2779
2792