2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم سرکه سیب عالیههر روز یه قاشق هم عوارض قرص لاغریو نداره هم سالمه

مرسی حتما امتحانش میکنم

من خودم همیشه چای سبز میخورم و راضی بودم ولی الان هچی جواب نداده نه فستینگ نه رژیم نه ورزش 

چه خوب تو چند ماه ۲۶ کیلو کم کردی؟با چه رژیمی؟

فستینگ میکردم 

هر روز ورزش 

سینه مرغ آب پز

هویج و بقیه سبزیجات ها

عدس آب پز

تخم مرغ آب پز 

جزو غذا های اصلیم بود 

و کالری شماری میکردم

مصرف کربوهیدرات رو ب حداقل رسوندم

قرص آلفا اسلیم،یا بلک اسلیم(البته میگن عوارض داره،من مشکلی نداشتم باهاش،بستگی به بدن خودت داره)

الفا خوبه بلک اسلیمم مثل الفا جواب میده؟ یبوست نیورد براتون؟ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
الفا خوبه بلک اسلیمم مثل الفا جواب میده؟ یبوست نیورد براتون؟

نه عزی م،من اوکی هستم،ببین البته اینو بگم که من بار اولی که از این قرصا خوردم اشتهام کلا از بین رفت،عالی بود عالی،ینی من با قد ۱۵۶ وزنم ۸۶ بود و با اینا رسیدم به ۶۳ ،الان بعد سه سال یکم توپول شدم ۵ کیلو به اندازه قبل واسم عالی نیست اما بازم راضی هستم و قابل کنترله

سلام من استپ وزن داشتم گلوریا رو خوردم

البته اون فروشنده گفتن گلوریا و آلفا

منم هر دوشو گرفتم اول گلوریا خوردم جواب هم گرفتم بعدم آلفا که الانم در حال خوردنشم

وزن که ۲۰ کیلو کم کردم

ولی سایز خیییلی بیشتر کم کردم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
نه عزی م،من اوکی هستم،ببین البته اینو بگم که من بار اولی که از این قرصا خوردم اشتهام کلا از بین رفت، ...

چ خوب

ازکجا گرفتین؟ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
2790
2823
2791
2779
2792