2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت شبیه

2559 بازدید | 71 پست

سلام 

من امروز از صبح پاشدم بچه مو کاراشو انجام دادم خوابوندمش.

شوهرم روز قبلش بهم گفت هوس شیرینی کردم واسش کلی پیراشکی و کلوچه و شوله زرد یک مدل دسر و واسه نهارم قیمه درست کردم گفم الان ازبیرون میاد خوشحال میشه

هم پاشو گذاشت تو خونه بهم گفت چقدر زشتی تو شبیه .... نمیتونم بگم خجالت میکشم😓😓

بقیه کارامو با گریه کردم الان اومدم تو اتاق بچه شیرمیدم

خب ی نیم ساعت واسه خودت وقت میزاشتی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خدا

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

🙂💔بعضی مردا لیاقت ما زنا رو ندارن ناراحت نشو عادیع همه شون میخان ما رو کوچیک نشون بدن ک یعنی خدشون بالاترن ولی اینجوری نیست میخان اعتماد بنفست بیاره پایین ک در مقابلش کوچیک باشی 

اهمیت نده هر چه نمیشه :))

شیرینی خواست برو بخر 

چرا اینقدر به خودت فشار میاری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب ی نیم ساعت واسه خودت وقت میزاشتی

کارامو انجام دادم که اینجوری نبود ولی کلا ازاین حرفا زیاد بهم گفته

بااینکه دوروبریا همه میگن خیلی خوشگلی😓انقدر اعتماد بنفسم اومده پایین