2777
2789
عنوان

نفهمیدم کی اینقد ادم قوی ای شدم

247 بازدید | 12 پست

هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی اینطور ادم سختی باشم منی که اینقدر ضعیف بودم و با کوچیکترین چیز له میشدم 

انقد انقد انقد ضربه دیدم و حرف شنیدم و به چخ رفتم که دیگه نشکن شدم😅

خیلی ورژن جدید خودمو دوست دارم با اینکه تا خرخره توی گل فرو رفته ولی دختریه که داره دست و پا میزنه و صد خودشو میذاره و به خودش تماما اعتماد داره و دیگه حرف کسی براش اهمیت نداره 

از کسی که تا صحبتشو میخواست شروع کنه گریه میکرد تبدیل شدم به کسی که الان حرفشو با سر بالا و بدون لرزیدن صدا میزنه در صورتی که داره از درون خورد میشه 

برای فروپاشیاش سوگواری میکنه اما زود به خودش برمیگرده 

هیچ وقت تا حالا تو زندگیم وسط چنین وضعیت گهه اینقد  قوی نبودم و مطمئن و تلاشگر …

در نهایت از سختیا متشکرم 

باور میکنی دیروز حین جارو کشیدن به خودم گفتم : ما را به سخت جانی خود این گمان نبود

من کی فکر میکردم بتونم از پس اینهمه مشکل بربیام

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

انسان نتیجه گذشته ی خودشه 

اگر انسان سر سختی هستی 

گذشته ی سختی داشتی! 

اگر انسان ضعیف و شکننده هستی 

آینده ب سختی در پیش هست با ضربه های فراوان! 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی دیروز حین جارو کشیدن به خودم گفتم : ما را به سخت جانی خود این گمان نبودمن کی فکر میکردم ب ...

من یه روزی فکر میکردم اگه یه موقع اینطوری شم خودکشی کنم و اصلا دووم نمیارم ولی الان میبینم که چطور دارم زندگی میکنم و چطوری به این شکل دارم از گره های کور فرصت میسازم

انسان نتیجه گذشته ی خودشه اگر انسان سر سختی هستی گذشته ی سختی داشتی! اگر انسان ضعیف و شکننده هستی آی ...

واقعا تجربه های منفی و اتفاقات تلخ از ادمیزاد انسان قوی تری میسازه شاید جای اون زخم بمونه ولی حداقل جلوی زخمای عمیق ترو میگیره چون سرسخت تر شدی با تجربه بیشتر…

واقعا تجربه های منفی و اتفاقات تلخ از ادمیزاد انسان قوی تری میسازه شاید جای اون زخم بمونه ولی حداقل ...

👌

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

من با خودم میگم با وجود این سختی و چالش اونم تو سن ۲۱ سالگی چجوری سکته نکردم تا حالا🤧😅سختی ها میگذ ...

چالشا ادمو پوست کلفت میکنه 

بخاطر همین الان از وضعیت دردناکم ناراضی نیستم 

با درد حال میکنم مازوخیسمی ام نبودیم که شدیم😂

چالشا ادمو پوست کلفت میکنه بخاطر همین الان از وضعیت دردناکم ناراضی نیستم با درد حال میکنم مازوخیسمی ...

من اگ همه چی ادکی باشه  و شاد باشم استرس میگیرم 

حس میکنم بعدش قراره به گا برم 

واقعا هم همین طوره 

هروقت خیلی شاد باسم بعدش تا ماه ها حالم بد میشه  و ی اتفاق بدی میفته 💔💔💔

من اگ همه چی ادکی باشه و شاد باشم استرس میگیرم حس میکنم بعدش قراره به گا برم واقعا هم همین طوره هرو ...

متاسفانه منم اینطوری فکر میکنم و وقتی همه چی خیلی باب میلمه احساس میکنم یجای کار میلنگه و قراره اتفاق بدی بیفته که البته این طرز فکر هم اشتباهه و یجور تلقینه 

داستان همون دیالوگ نوید محمد زاده توی برادران لیلا که من حتی از اتفاقای خوبم میترسم!

2790
2778
2791
2779
2792