2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

119 بازدید | 4 پست

مشکلاتمو تو تاپیکام گفتم

حالا همسرم بعد کلی بد دهنی و اختلاف و اجرا گذاشتن مهریه من میخواد که به برگشت فکر کنیم

عقدم باکره ام هستم

همه مخالف برگشتن خانوادم اصلا رضایت نمیدن از طرفی اونم راضی نمیشه خانوادشو بفرسته جلو و انتظار داره ما پیش قدم شیم ما یبار رفتیم خونشون دعوا شد باز میگه شما باید بیاید جلو 

میخوام برم مشاوره ولی خانوادم مخالفن میگن به دردت نمیخوره خودش میگه دوستم داره هنوز ولی دو ماه تمام ولم کرده بود رفته بود میگه الان فهمیدم نمیتونم از دستت بدم موندم چیکار کنم شب و روزم جهنمه توروخدا اگه چیزی به ذهنتون میرسه کمکم کنید

برو مشاور به خانواده ها نگین جفتتون چند جلسه برید مشاور

بابام حاضر نیست چند وقت کارای دادگاهو متوقف کنه من جهیزیمو چیده بودم برا استرداد اون اقدام کرده همسرمم میگه برا من درخواستی بیاد دیگه کاری بهت ندارم

پنجشنبه وقت مشاوره گرفتم از طرفی همسرم خیلی غده موندم بخدا وسط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام حاضر نیست چند وقت کارای دادگاهو متوقف کنه من جهیزیمو چیده بودم برا استرداد اون اقدام کرده همسر ...

برو بیرون یک بار باهاش حرف بزن بگو اگ میخوای تباه بشه زندگیمون خب به این لجباز بودن ادامه بده 

شما هم فکرات و بکن هم رنگی با آدمی ک درست نیست سخته 

هم جدا شدن سخته 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
برو بیرون یک بار باهاش حرف بزن بگو اگ میخوای تباه بشه زندگیمون خب به این لجباز بودن ادامه بده شما هم ...

همه میگن الان یه عقد سادست تمومش میکنی ولی بعدا سخته برات دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم اونم دوسم داره ولی با بابام لج کرده