2777
2789
عنوان

شمام حالتون خیلی بده اینروزا

140 بازدید | 17 پست

من از لحاظ عقلی همه چیم برام فوق العادس 

اما حال دلم زاره شبو روز ناراحتم 

بنظرتون چیکار کنم ؟ نگید درس و کلاس و اینچیزا که همشو دارم و شاد نیستم 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود یک ساله شایدم بیشتر 

اصلا حالم خوش نیست

هیچ کی نمیدونه چی میگذره بهم 

شهر غریب تو تهران دانشجو و خوابگاهی  ام 

تنها بی کس 

دلم نمیخواد پیش خونوادم هم باشم 

اما دلم تنگه از بی کسی 

همه جا بی کسم

از هرکی هم خوشم اومد طرف هول بوده..

عزیزم شروع کن به خودشناسی   به درون برو   مدیتشن کن. اهداف بیرونی هرچقدم برات جذاب باشه وقتی بهش میرسی بعد یه مدت برات تکراری میشن .از کتاب لحظه حال و تمرین نیروی حال اکهارت تله استارت خودشناسیشت بزن.

هی منم وقتی فهمیدم فلانی دوست دخترای زیادی داره خیلی حالم بد شد چون ی جوری دیگه راجبش فک میکردم

ن من طرف لاشی نیس ولی هرکار برا من‌میکردو الان برا اون‌مسکنه و اینکه چرا یهویی ولم کرد منو کشت

اگه علیه متاهلا علیه من حجمه نمیگیرید بگم که جای شوهر کمه توزندگیت

یعنی شوهر داشتن اینقدر تو حال خوب داشتن تاثیر داره چون الان خیلی از متاهل ها ناراضی هستن میگن مجردی بهتر بود

یعنی شوهر داشتن اینقدر تو حال خوب داشتن تاثیر داره چون الان خیلی از متاهل ها ناراضی هستن میگن مجردی ...

اگه خوبش رو داشته باشی بله

بعدم اونایی این حرفومیزنن که شوهرخوب ندارن بعدمیگن مجردی بهتربود

ن من طرف لاشی نیس ولی هرکار برا من‌میکردو الان برا اون‌مسکنه و اینکه چرا یهویی ولم کرد منو کشت

من خواستگارم بود فک میکردم دخترباز نیس وقتی فهمیدم طرف لاشیه دهنم سرویس شد