2777
2789
عنوان

حیون خونگی🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 87 پست
واقعامن شخصا میگم اول نباید آورد دوم نباید آورد ولی اگر هم آوردی باید دقیق بهش برسی و با توحهکلا هم ...

حییون خونگی بد نیست ‌ولی از یه بچه بیشتر مراقبت میخواد بیشتر محبت میخواد که از دست ۹۰ درصد مردم ساخته نیست به خاطر مشکلات زندگی ‌. عروسک نیست اونا زبون بسته آن گناه دارن به خدا تا مریض میشن ادم میمیره زنده میشه . یه سرم میخوان بزنن قلب ادم در میاد ..... زبون بسته ان گناه دارن نیاز به شرایط عالی برای نگهداری حیوان خانگی هست که هر کسی نداره . 

اوردی باید مثل بچه خودت ازش مراقبت کنی بالاخره اونم مخلوق خداست

واقعا مراقبت و توجه میخواد

یه وقتهایی بچه هام میگن چقدر بهش میرسی

میگم من مسولشم

من اینو از طبیعت خودش جدا کردم

گربه من دی اس اچه یعنی خیابونی

اگه بچه هام نمی آوردنش اونم میتونست بره واسه خودش غذا پیدا کته

اما الان وابستس

فقط غذای خشک میخوره. هر روز صبح اول باید همه چیو چک کنم بعد به کارام بزسم. شب ظرف آب و غذاشو چک میکنم بعد میخوابم

اینقدر هم با عشق و احساسه. حمامش میکنم محاله یه چنگ بهم بزنه. به بچه هام چنگ میزنه اما به من محاله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعیت زندگی یعنی عشق ورزیدن شاد بودن اول آخر می‌میریم با چیزی که میتونیم شاد باشیم چرا دریغ کنیم از ...

واقعیت زندگی ها فرق داره ، جبر و شرایط زندگی حاکمه .  اگه شما با این خوشحال هستید انجام بدید بسیار هم عالی. 

حییون خونگی بد نیست ‌ولی از یه بچه بیشتر مراقبت میخواد بیشتر محبت میخواد که از دست ۹۰ درصد مردم ساخت ...

واقعا باید طرف همه جوره حساب شرایطش کنه

قلبم ریش میشه وقتی میبینم گذاشتن واسه داگذازی

انگاری عروسکه

متوجه نیستن اونم عاطفه سرش میشه

یکی از اقواممون سگ خریده. فکر کن تو آپارتمان شهرک نظامی. بخاطر ترس از حراست نمی‌ذارن این بیچاره طبق طبیعتش یه واق کوچک بزنه. تندی میزنن تو سرش

توی یک سال هم 3 تا سگ عوض کردن

انگاری که فقط خودشونو و مشکلاتشون مهمن

مو میریزه ولی با ویتامین خوردن و شونه کردن مدام و اینا خیلیییی بهتر میشه خودتم ب مرور عادت میکنی..چی ...

میشه عزیزم نژادش رو بگی

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

من اردک دارم ۱دونه ۳ ماهه بزرگش کردم ۱دونه جوجه وجوجه اردک ۱۰ روزه هم دوباره خریدم واقعا بزرگ کردنش ...

اخه اردک بو میده؟

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

واقعا باید طرف همه جوره حساب شرایطش کنهقلبم ریش میشه وقتی میبینم گذاشتن واسه داگذازیانگاری عروسکهمتو ...

دقیقا . متاسفانه نمیدونم چرا حیوانات دارن بازیچه ادم ها میشن . دختر خاله من سگ آورد نتونست نگه داره واگذار کرد سگو به مادرشوهرش حالا سگه انقدر افسرده اش فک میکنه میخوان ولش کنن .‌‌‌...... تا مادرشوهرش میره ظرف بشوره سگ گریه میکنه دنبالش ..... خوب حیوانات هم آسیب میبنن از جدایی از این رفتار ها از ترس ....... 

دقیقا . متاسفانه نمیدونم چرا حیوانات دارن بازیچه ادم ها میشن . دختر خاله من سگ آورد نتونست نگه داره ...

دقیقا احساس میکنن که دوستش ندارن

سگ که مشکلات حالیش نیس اما بشدت محبت رو میفهمه

واقعا اونهایی که بخاطر مشکلات یا هر چی حیوون نمیارن هزاران بار حیوان دوست ترن تا اونهایی که احساسی تصمیم میگیرن

دقیقا احساس میکنن که دوستش ندارنسگ که مشکلات حالیش نیس اما بشدت محبت رو میفهمهواقعا اونهایی که بخاطر ...

من همسرم میخواست برام بیاره یه توله سگ ناز بود دلم میرفت براش مخالفت کردم اما...... خوب من مشغول کار همسرم مشغول کار..... کی به اون طفل معصوم توجه کنه 

تو این آپارتمان یه ذره جا نه حیاطی نه بازی .‌‌..... درسته منم تنهام دلم میخواد محبت کنم و از تنهایی در بیام ولی من دیدم میدونم کافیه سگ ام مریض شه از استرسش خودم هم مریض میشم از فکر و خیال . خوب ماهی باید ۵ میلیون هزینه کنم براش شبا ببرم گردش .... از دستم ساخته نیست اجاره ها بالا اعصاب ها ضعیف........