2777
2789
عنوان

حیون خونگی🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 87 پست
واکنش چند و خوراکی مو زیاد میریزه

مو میریزه ولی با ویتامین خوردن و شونه کردن مدام و اینا خیلیییی بهتر میشه خودتم ب مرور عادت میکنی..چیز اذیت کننده ای نیست اگر واقعا عاشقش باشی اصلا به چشمت نمیاد
هر واکسن 500تومن ولی اگر ویزیت و اینا هم لازم باشه میره بالای یک میلیون..ک اونم فقط چندماه اول نیاز داره بعدش دیگه میشه سالی یک بار
غذا هم در ماه دو کیلو میخواد، از کیلویی 200 غذا هست تا کیلویی یک میلیون و نیم..اگ بی کیفیت بدی سنگ کلیه و هزارتا مریضی میگیره باید خرج دوا دکتر کنی..من غذای آلمانی خوب میدم کیلویی 550 یعنی ماهی یک میلیون و صد غذاش میشه..تشویقی و کنسرو اینا هم واجب نیست..غذا خونگی هم میدم مرغ و ماهی و اینا
هزینه خریدن خودش و وسایلاشم هست
درکل اگر واقعا عاشقشون هستی و میتونی از پسش بربیای بخر وگرنه برای تفریح و سرگرمی نگیر اذیت میشن گناه دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن نجسه منم موندم و اینم بگم من موندم گربه یا سگم بگیرم موهاش همه جا بخش و پلا میشه منم از مو ...

من اردک دارم ۱دونه ۳ ماهه بزرگش کردم  ۱دونه جوجه وجوجه اردک ۱۰ روزه هم دوباره خریدم واقعا بزرگ کردنش راحته البته بچه هام کمک میدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
حیوون یه موجوده ، طبیعت ک نماز و گل نیست ‌ .خیلی راحت نمیشه با تفریحات و انگیزه های دیگه زندگی مقایس ...

چون نداشتین درک نمیکنید عشق یه حییون بی زبون بهتون رو ،کیوت بودنش رو وقتی دلبری می‌کنه براتون رو 😍 برای کسی که علاقه داره حتی منی که عاشق گل گیاه طبیعت هستم و خونم پر از گل گیاه از اینام بیشتر بهم انگیزه میده انرژی مثبت میده بیشتر شادم می‌کنه ،درکش تا وقتی یکی از این کیوت هارو نداشته باشین خیلی سخته

من عاشق حیوانات هستم ولی به نظرم مسئولیتش جوری که آدم وارد این حیطه نشه بهتره ‌ . به هر حال انسان و ...

واقعا

من شخصا میگم اول نباید آورد دوم نباید آورد ولی اگر هم آوردی باید دقیق بهش برسی و با توحه

کلا هم میگم کسایی که میگن حیوون خونگی بده هزاااار بار شرف دارن به اونهایی که این زبون بسته ها رو میارن و آزار میدن. توی آپارتمان تا بیچاره یه واق میکته میزننش

دیدی یکی عاشق طبیعت هست عشق می‌کنه هر روز بره کوه نوردی طبیعت گردی یکی با کارش حال می‌کنه یکی با بچش ...

خیلی حرف خوبی بود

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

واقعامن شخصا میگم اول نباید آورد دوم نباید آورد ولی اگر هم آوردی باید دقیق بهش برسی و با توحهکلا هم ...

اوردی باید مثل بچه خودت ازش مراقبت کنی بالاخره اونم مخلوق خداست

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨
مو میریزه ولی با ویتامین خوردن و شونه کردن مدام و اینا خیلیییی بهتر میشه خودتم ب مرور عادت میکنی..چی ...

اینم ک بعضیا دارن میگن جیش میکنه و بو میده و اینا اصلا اینجوری نیست..از وقتی 2ماهش بود دارمش یک بارم بیرون خاکش جیش نکرده حتی وقتی مریض بوده..
بو هم نمیده اگر خاک خوب بگیری و زود به زود تمیز کنی

گربه برعکس سگ اصلاااا کثیف نیست و اتفاقا خودش شدیدا وسواسیه
سگ مدفوع میکنه توش راه میره و مدفوعش میخوره اما گربه اصلاااااااا  کثیف نیست ولی باااازم باید انقدر عاشقش باشی ک حتی اگر یک درصدم کثیف کاری کرد بدت نیاد

کیوت بودن کافی نیست . زندگی واقعیت های دیگه ای داره.

واقعیت زندگی یعنی عشق ورزیدن شاد بودن اول آخر می‌میریم با چیزی که میتونیم شاد باشیم چرا دریغ کنیم از خودمون وقتی میتونیم یه زبون بسته رو هم شاد کنیم چی از این بهتر ،سخت بگیریم به خودمون دیگه زندگی نمیکنیم که