2777
2789
عنوان

حیون خونگی🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 87 پست
من یه پرنده دارم صدام میزنه همزمان با من میخوابه ببینه من خوابم محاله صدا کنه تا منتظر میشه بیدار ش ...

اره منم یه همچین همدمی میخوام میشه اسم و نژادش رو بگی

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

وایییییییی چقدر نازه 🫶🏻🥹عزیزم میشه شرایط نگهداریش رو هم بگی دکتر اینا میخواد؟

غذاش که کاهو و کلم و خیار و ....

برنج و سویا و سیب زمینی پخته و....

تو یه اکواریوم پوشال بریز و وسیله بازی شو فراهم کن 

گوگل کن همه چیزو درموردش میگه

کاملا باهوش و دوست داشتنیه

عمرشون ۲ تا ۲/۵ هست

عاشقش میشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگن نجسه منم موندم و اینم بگم من موندم گربه یا سگم بگیرم موهاش همه جا بخش و پلا میشه منم از مو ...

خب پس اصلا نه خودتو به زحمت و خرج و دردسر بنداز نه اون طفلک رو بیچاره

گربه و سگ ریزش مو دارن اگه قراره بیاری و سر یک هفته بخوای پسش بدی واقعا گناه داره

گربه هم مرتب باید خاکش تمیز کنی. بهترین خاک هم که بگیری بازم بو میده

غذای خوب تشویقی چک دکتر واکسن وسایل بازی همه این خرحها هم داری

خیلی نازه گم نمیشه؟ بچه نداره؟

واسه من تکه و تو اکواریوم نگهداریش میکنم

نروماده باشن تا دلت بخواد بچه میزائن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والله ما حیوون نگه نداشتیم چیزمون هم نشده !!!!! حتما مگه باید یه حیوون تو خونه باشه؟

دیدی یکی عاشق طبیعت هست عشق می‌کنه هر روز بره کوه نوردی طبیعت گردی یکی با کارش حال می‌کنه یکی با بچش یکی با مهمانداری یکی با نماز یکی گلدون های خونش سر حال میشه

اینم یه جور علاقه هست ،ادم کارهای بالارو نکنه هیچیش نمیشه 

دیدی یکی عاشق طبیعت هست عشق می‌کنه هر روز بره کوه نوردی طبیعت گردی یکی با کارش حال می‌کنه یکی با بچش ...

حیوون یه موجوده ، طبیعت ک نماز و گل نیست ‌ .

خیلی راحت نمیشه با تفریحات و انگیزه های دیگه زندگی مقایسه بشه

والله ما حیوون نگه نداشتیم چیزمون هم نشده !!!!! حتما مگه باید یه حیوون تو خونه باشه؟

والو خوشبحال اونهایی که نذارن

واقعا مسولیت داره

من به اجبار نگهداری میکنم اما با عشق

از خدامه یک آدم درست بیاد ببرتش اما تا وقتی هم که دارمش بهترین مراقبت رو ازش میکنم

واقعا گربه چی

گربه ریزش مو داره

حسنش نسبت به سگ این هست که بی صدا تره بیشتر دلش میخواد تو خونه باشه و دستشویش هم توی خاک مخصوصه

همون خاک رو باید نظافت کنی ظرفشو بشوری آفتاب بدی

اما به هر حال کثیفی داره ما یک سرویس بیکار داشتیم خاکش رو توی اون سرویس گذاشتیم

والو خوشبحال اونهایی که نذارنواقعا مسولیت دارهمن به اجبار نگهداری میکنم اما با عشقاز خدامه یک آدم در ...

من عاشق حیوانات هستم ولی به نظرم مسئولیتش جوری که آدم وارد این حیطه نشه بهتره ‌ . به هر حال انسان و حیوان دو گونه مختلف هستند و همزیستی ساده ای نخواهند داشت کنار هم مشکلاتش هم میمونه برای انسان از خرج گرفته تا نگهداری.