2777
2789
عنوان

حیون خونگی🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 87 پست
اخه میگن نجسه منم موندم و اینم بگم من موندم گربه یا سگم بگیرم موهاش همه جا بخش و پلا میشه منم از مو ...

وای نکن تر خدااا نگیر حیوننننن همه جا یا جیش و پی پی یا مو . بعدم یه بویی میدن اه ‌ . همستر و خرگوش هم کثافت میکشن خونت رو کثافتتتتتتت محض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نکن تر خدااا نگیر حیوننننن همه جا یا جیش و پی پی یا مو . بعدم یه بویی میدن اه ‌ . همستر و خرگوش ...

سگ پارس میکنه خرجشم زیاده 

گربه پرشین هم میگن موهاش میریزه زیاد خرجش هم بالاست 

میمونه گربه اسکاتیش گلد 

چرا فرقش با گربه چیه و میشه هزینه هر دورو بگید واکس اینا و خوراک

از نظر رفتاری خیلی خیلی فرق دارن از نظر نگه داری هم متفاوتن ،همین چند روز پیش رفتم برای سگم که شیتزو ۱۵۰۰واکسن زدم قرص دادن چکاپ شد سالی یه بار واکسن نیازه ،دو کیلو غذا چهارصد  میگیرم برای یه ماهش بسته البته سگ من غذا خونگی میخوره باید گولش بزنم تا غذای خودشو بخوره ،دیگه وسایل موگیر فرش مبل باید بگیری پرز گیر چسبی هر ماه چهارتا رول میگیرم  دیگه همینه خرجش ،گربه اگه نژاد اصیل بگیری چون خیلی حساسن غذاشون‌ باید از نوع خوب برداری هزینه خاک جای باید بدی هر ماه ،توضیح زیاده برای تفاوت هاشون

اسکاتیش گلد؟دیوار پرشین و دیدم ۲/۳تومن بچه ش منظورمه که خودم بزرگش کنم ولی داخل خونه نمیتونم بیارمش

اگه داخل خونه نمیتونی ببری اصلا نخر چون اون گربه ها نمیتونن تو محیط بیرون بمونن دوام نمیارن گربه خیابونی بگیری بهتره

وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨
سگ پارس میکنه خرجشم زیاده گربه پرشین هم میگن موهاش میریزه زیاد خرجش هم بالاست میمونه گربه اسکاتیش گل ...

مسئله نژاد اسکاتیش یا پرشین نیست !!!!!! نگهداری از حیوون یعنی دردسر یعنی هزینه ‌ . چه گربه باشه چه سگ باشه دیگه خونه نظافت قبل رو نخواهد داشت

سگ پارس میکنه خرجشم زیاده گربه پرشین هم میگن موهاش میریزه زیاد خرجش هم بالاست میمونه گربه اسکاتیش گل ...

درسته ایشون درست میگن سگ  واق میزنه توله اذیت می‌کنه باید حتما آموزش ببینه تا رفتار دلخواه شما رو داشته باشه سگ من کاملا آموزش دادست مربیش حرفه ای بوده به هیچی واکنش نشون نمیده که واق بزنه کاملا بی صداست

واییی خداااا واسه خودته؟

بله

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حیوون نگه داشتن الکی نیست 

هم کلی وقت میخواد هم هزینه هم حوصله ...

اگه فقط برا بامزه بودنشون و اینکه گاهی یه نوازشی کنین ک حوصلتون سر نره میخواین حیوون نیارین ...

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙