2777
2789

همین که داریش خداروشکر کن .

خیلیا مامان اشون را توسن خیلی پایین تر ازدست دادن ...

انشاالله ک مادرتون شفابگیرن و سلامت تا۱۲۰سال بالای سرتون باشن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۶۰سالشونه؟!خداحفظشون کنه عزیزم تولدشونم مبارک باشهمن۲۴سال سن حس پیری دارم عزیزم دیگ۶۰سال جوون محسوب ...

بله🥲‌اره جوون نیست و دارن رو به پیری میرن ولی خب برای ی بچه مامانش ۸۰ سالش هم باشه بازم انگار سنش کمه

همین که داریش خداروشکر کن .خیلیا مامان اشون را توسن خیلی پایین تر ازدست دادن ...انشاالله ک مادرتون ش ...

ممنونم🥲 مامانم خیلی شکسته شده اصلا میبینمش اعصابم خورد میشه

بله🥲‌اره جوون نیست و دارن رو به پیری میرن ولی خب برای ی بچه مامانش ۸۰ سالش هم باشه بازم انگار سنش ک ...

میفهممت منم خیلی حساس شدم ب سن مامانم،هرسال ک واسش جشن میگیریم و شمع تولدشو میبینم دلم میگیره

انشاالله تا روزی ک زنده هستیم سایشون بالاسرمون باشه و سلامت باشن

میفهممت منم خیلی حساس شدم ب سن مامانم،هرسال ک واسش جشن میگیریم و شمع تولدشو میبینم دلم میگیرهانشاالل ...

دقیقا منم خیلی حساس شدم چن وقته خیلیییی