توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
من خوندم بنظرم بدجور ر یدی بهش 😂مخصوصا آخر پیامت با رسم شکل؟اگه صب پیاما رو دید کات نکرد یه فکری بح ...
کات نمیکنه ، قبلاً بدتر ریدم بهش ، نمدونمچشه، ده بار خدافسی کردم باهاش گفتم به درد هم نمیخوریم ولی هی میاد میگه ببخشید گوه خوردم فلان بیا صحبت کنیم درستش کنیم ، دیشب یجوری ریدم سر تا پاش با کلی التماس برا فردا قرار گذاشته که برم ببینم حرفش چیه ، حالا امشب اینطوری میکنه 😐😐 لامصب حتی واینستاد بش بگم اوکی شب بخیر 😐😐😐
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
من خوندم بنظرم بدجور ر یدی بهش 😂مخصوصا آخر پیامت با رسم شکل؟اگه صب پیاما رو دید کات نکرد یه فکری بح ...
با رسم شکل ینی قیافت رسما یه آدم اسکل بی لیاقته 😂😂