2777
2789

من یه آدمی ام که خدایی زبون درازم 

تو دعوا کم نمیارم ولی مشکلم اینه

بعد ۶ سال از آشنایی مون می گذره

این آقا تا میخواد بحث کنه یا حرف جدی بزنه

بدنم یخ میکنه همه جام می لرزه

تپش قلب

بگم کتکم زده که نزده

ولی جدی حرف بزنه باهام اینجوری میشم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری ادامه بدی مثل مادرم یه زن توسری خور میشی که اصلا نمیتونه تو زندگی مشترک نظری بده هر چی شوهره ...

خودش هم میگه

حرف بزن

دفاع کن

من حول میشم خودش هم از دختر ترسو بدش میاد

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

رابطه هم داریچرا میترسی هنوز بهش عادت نکردی

سوال اولت دلیل پرسیدنش چی بود؟؟؟؟

رابطه پدر و مادرت با هم چطور بوده؟ معمولا اینجور آدما توی محیطی بزرگ شدن که پدر و مادر زیاد دعوا داشتن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
رابطه پدر و مادرت با هم چطور بوده؟ معمولا اینجور آدما توی محیطی بزرگ شدن که پدر و مادر زیاد دعوا داش ...

مادرم عادی

پدر فوق العاده عاشق پیشه و مهربان

اگر فقط با ایشون این طور باشی شاید از عشق باشه اما خب عشق هم بهتر هست مدیریت بشه چون به قول اون کارب ...

بخدا پدر جفت مون درامده

بخدا پدر جفت مون درامده

حقیقتش خودم هم توی عشق، با مشکل مواجه شدم و نمی تونستم هیجانات عشقم کنترل کنم یک شخصی حرف جالبی به من زدند، گفتند منطق هم قاطی عشقت کن و بعد درگیر فعالیت روزمره بشو که این عشق مدیریت بشه 

برای خودم نسخه خوبی بود 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈