2777
2789

خیلی نگرانم

فردا ظهر امتحان دارم

هنوز تموم نکردم

خوابمم میاددد

همش حس میکنم یادم رفته قبلیا

تروخدا دعا کنید یه نمره عالی بگیرم ازش که کمک معدل این ترمم کنه

ممنونم❤️🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزجان یه قهوه خیلی غلیظ بخور تاصبح بشین بخون خواب توی امتحان معنی نمیده شایدسخت باشه امانتیجش فوق ...

من اونجوری قفل میکنم سر جلسه اگر نخوابم کلا

یکم میخوابم دوباره پا میشم

قهوه ام عصر خوردم. بدجوری مضطربم میکنه متاسفانه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من اونجوری قفل میکنم سر جلسه اگر نخوابم کلایکم میخوابم دوباره پا میشمقهوه ام عصر خوردم. بدجوری مضطرب ...

افرین این کاربهتریه بروبخواب یکی دوساعت گوشیتوبذارروساعت  زودبلندشو دوباره درس بخون یه قهوه هم بزن به بدن سرحال میشی انشالله امتحانتو۲۰بگیری

افرین این کاربهتریه بروبخواب یکی دوساعت گوشیتوبذارروساعت زودبلندشو دوباره درس بخون یه قهوه هم بزن ب ...

۲۰ بگیرم قشنگ معدلم تکون میخوره😁😁 خدا کنه

۲۰ بگیرم قشنگ معدلم تکون میخوره😁😁 خدا کنه

خیلیم عالی تلاش کنی چرانگیری مطمن باش میگیری کسی که میتونه درسهای دانسگاه روپاس کنه به اون سختی قطعاخیلی باهوشه وازپس همه درسهابرمیاد نمیدونم پیام نورهستی یانه اگه هستی حسابی نمونه سوالهاروبخون وحفظ کن مطمن باش ۲۰ رومزگیری

خیلیم عالی تلاش کنی چرانگیری مطمن باش میگیری کسی که میتونه درسهای دانسگاه روپاس کنه به اون سختی قطعا ...

نه آزادم