2777
2789
عنوان

فشار عصبی از طرف همسر

409 بازدید | 35 پست

دوستان من یه مدنی هست همسرم خیلی باحرفاش ناراحتم میکنه.

هر روشی که باشه امتحان کردم

از محبت به خودش گرفته تا خونواده اش 

هر کار کردم که خوب بشه نمیشه

دیروز خونواده ام برای ناهار اومدن خونه امون اونه راهشون دوره

از دو روز قبل گفتم قراره بیان یه ناهار اینجان و میخوان برن.

اولش بهونه آورد که خونوادت دو هفته قبل شام اینجا بودن یعنی چی آخه این حرفا گفت من میخوام برم یک هفته خونه مادرم. ولی نرفت

بعدش من یخورده ناراحتی کردم دیگه شد اون روزی که خونوادم باید بیان منم که روم نمیشد به خونوادم بگم نیایید اینجا.

خلاصه که خونواده ام اومدن و رفتن بعد رفتن اونا همش پوزخند بهم میزد.مادرم و  خواهرم با پدرم رفتن بیرون ولی من موندم خونه اونا برا خرید رفتن و از اونا قر ار شد برن خواهرم برسونن خونه خودش و برن خونشون. من دیگه باهاشون نرفتم.

شوهرم بعد اینکه از خوابید بیدار شد متوجه شد اونا رفتن منو با خودشون نبردن همش بهم تهمت زد که چه خونواده ای داری انگار اینجا رستوران  اومدن زدن خوردن ریختن رفتن خرید توروهم بخودشون نبردن چه آدم هایی هستن اینا خدا لعنتشون کنه که ازت سو استفاده میکنن. من خیلی بخاطر این حرفاش ناراحت شدم.

به کسی هم نمیتونم بگم

فقط از خونواده خودش تعریف میکنه خونواده خودش اینو اصلا آدم حساب نمیکنن ولی همش میگه خونواده من خیلی خوبه.

امشب از شدت ناراحتی و عصبانیت خیلی فشار بهم اومده بود میخواستم دیگه خودکشی کنم و راحت بشم خیلی عصبی بودم.

شما جای من باشید چیکار میکنید با همچین شوهری

من باشم جزش میدم اسم خانوادموبیاره ببخشید گلم منم امشب دعواکردم وحال تورودارم کلی گریه کردم گفتم خدایاخودمومیکشم اما نمیتونم حتی توان جدایی هم نداریم زندگی خیلی سخته خیلی من خیلی. تنهام منم تویه شهر خیلی دورم خانوادم پیشم نیستن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم جزش میدم اسم خانوادموبیاره ببخشید گلم منم امشب دعواکردم وحال تورودارم کلی گریه کردم گفتم خدا ...

منم شرایط شمارو دارم از خونواده دورم حالا دوسه ماه یه بار بیان اونم که این آقا اینجور ناراحتی میکنه. 

کمبود محبت خودش رو میخواد با ناراحت کردن تو جبران کنه خانواده خودش هم هر وقت اومدن بگو حوصله ندارم ...

خونهادهای خودش اصلا نمیان خونمون. از وقتی ازدواج کروم فقط یکبار اومدن الان ۳ سال گذشته

من حتی خانوادم خونمم نمیاین باشوهرم قهرن

چرااا با شوهرت چرا قهرن. حالا شوهرم میگه من باید تیکه امو به خونوادت بندازم  که شما اومدین خوردین رفتین اینو با خودتون بیرون نبردین. مثلا میخواد بگه خیلی برام مهمی. ولی روزایی که میره خونه بابام اینا منو میبره بیرون میچرخونه تا اینکه برگردیم ناهار بخوریم دوباره بریم بیرون اونجا خونه بابام رستوران حساب نمیشه ولی خونه ایشون رستوران

چرااا با شوهرت چرا قهرن. حالا شوهرم میگه من باید تیکه امو به خونوادت بندازم که شما اومدین خوردین رف ...

بعضی وقتا می‌شینم گریه میکنم میگم خدایامگ‌من از بقیه چی کم دارم چزااوناانقدخوشیختن چزامن آخه چرامن انقدبدبختم من چ گناهی کردم 

بعضی وقتا می‌شینم گریه میکنم میگم خدایامگ‌من از بقیه چی کم دارم چزااوناانقدخوشیختن چزامن آخه چرامن ا ...

منم حال تورو دارم این شوهرم خودش خواهراش ۲۴ساعت خونه باباش هستن ولی برا من داره این ادا اصول درمیاره خیلی آدم عوضی. بهم میگه انقد برات طلا میخرم چش مامانت دربیاد کونشون میسوزونم پوزشون میزنم زمین.  خیلی عصبی میشم با این حرفاش نمیدونم چیکار کنم

منم حال تورو دارم این شوهرم خودش خواهراش ۲۴ساعت خونه باباش هستن ولی برا من داره این ادا اصول درمیاره ...

چطورجرات می‌کنه اینجوری بگه من چشاشوازکاسه درمی‌آورم بخدا همچین حرفی بگه 🥺ولی یکی دوبار به قبربابام فحش داد😔

مادرشوهرم خیلی خوبه من مطعنم خونواده اش بدونن خیلی ناراحت میشن شاید هم بخاطر این رفتار پسرشون باهاش دعوا کنن. نمیدونم اگه بهشون بگم چی میشه فقط میدونم شوهرم یه آدم کله خر که شاید کارم به جدایی بکشه باهاش. بهش گفتم بریم خونه مامانت اینا بمونیم