2777
2789
عنوان

انتقام

217 بازدید | 24 پست

درزمانهای قدیم وقتی مجرد بودیم سه تامون من و دوتا خواهرای شوهر سابقم دوست بودیم (اقوامیم)

من یه خواستگار داشتم و اونا دیده بودن،و همه چیو بهشون میگفتم و اونا هم عشق داشتن و ب من میگفتن و...

از قضا برادرشان با من ازدواج کرد و اونا هزارتا تهمت زدن بهم و فحشم دادن..ک تو فلان بودی و ...

من ک جدا شدم.‌اونا ازدواج کردن بنظرتون زندگیشون رو خراب کنم؟؟همونجوری ب من تهمت زدن و زجرم دادن..منم ازشون آتو دارم...دو  شبه از فکر ان.تقام خوابم نمیبره...چکار کنم بنظرتون؟؟روانم از بین رفته ..همه مون یه طور بودیم اما ب من انگ خرابی زدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واگذار کن به خدا اون خیلی بهتره بلده انتقام بگیره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من سپردم به خدا خودش قشنگ انتقام گرفت بسپار به خدا روحتو آلوده نکن مطمئن باش انتقام خدا سخت تره

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
حرفای اونا باعث جدایی شد؟من به شخصه تا پاره نکنم ول کن نیستم ولی شما آروم باش

اره خیلی زجرم دادن ۶ سال...همش فحش تهمت بی احترامی...توی کل طایفه حرفمو دهن ب دهن کردن...سوختم و سکوت کردم

اگه میتونی و اگه زندگیت رو پاچوندن چرا که نه واقعاباز بستگی به روحیه خودت داره

ب خانوادشون بگم اونا هم با فلانی ها بودن قدیسه نبودن  یا توی طایفه پخش کنم..گناه نداره متاهلن؟

خراب نکن

اگر اونا هنوز پشیمون نشده باشن

خدا به وقتش یقه شونو میگیره

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟