2777
2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
قلبم پر درده...چکار کنم از فکر و خیال و نقشه چینی هایی ک توی مغزم واسع سوزوندنشون میکشم خلاص شم؟

برو با روانشناس صحبت کن

من حس میکنم نیاز به حرف زدن داری

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو با روانشناس صحبت کنمن حس میکنم نیاز به حرف زدن داری

اره نیاز ب حرف زدن دارم ولی پول  روانشناس ندارم..قرص روانپزشک بهم میده ...کتابی چیزی مد نظرتون نیست؟ک بتونم خشم درونم کنترل کنم...ولی بقول شما دوستی نداشتم تنها بودم و همیشه توی خودم ریختم...خانواده ام نمیدونن جدا شدم چون اقوام بودیم و ازدواج ب زور پدرم بود..دلم میخواد با یکی فقط دردودل کنم ساعت ها حرف بزنیم.. ولی آدم بیکار گیر نمیاد

اره نیاز ب حرف زدن دارم ولی پول روانشناس ندارم..قرص روانپزشک بهم میده ...کتابی چیزی مد نظرتون نیست؟ ...

اینجا بنویس من میخونم شاید خالی شدی 

هرچند که تجربه زندگی مشترک ندارم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
دوس دارم فک بزنم🤣🤣

😂

اینجا بنویس من میخونم شاید خالی شدی هرچند که تجربه زندگی مشترک ندارم

میدونی من ازینام حرف بد مقیدم نزنم،ب بزرگتر احترام بذارم،دل نشکنم...نمیدونم بخاطر عقاید مذهبی مادرم اینطور شدم یا کمبودی چیزی دارم یا واقعا راه درست اینه...یه مدت حسرت اینو داشتم یه دوست داشته باشم باهاش حرف بزنم اونم هی بدوبیراه بگه ب هر کی اذیتم کرده😁😁😁

میدونی من ازینام حرف بد مقیدم نزنم،ب بزرگتر احترام بذارم،دل نشکنم...نمیدونم بخاطر عقاید مذهبی مادرم ...

جای شما حرصشو خالی میکرده

عزیزم به نظرم ب خدا واگذار کن 

خدا یادش نمیره و سخت انتقام میگیره البته صبر خدا خیلی زیاده اما به موقع و خیلی قشنگ تقاص میگیره 

من اینو چندین بار دیدم و کسی که اذیتم می‌کرد بعد از ده سال آزار و اذیت طلاق گرفت رفت یعنی باور کردنی نبود من با گریه قرآنو باز کردم و از خدا کمک خواستم و آیه ای برام اومد که نوشته بود خدا صبرش زیاده شما هم صبر کنید برای من ده سال طول کشید