2777
2789
عنوان

سیاست شوهرداری 🥴

630 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

همسرم خیلی بهم محبت می‌کنه دوستم داره و هرچی بخام برام تهیه می‌کنه.یه مشکلی که هست اینه که تو خونه اگه یه کاری ازش بخوام بکنه میگه غر میزنی ،خیلی شلختس ریختو پاش می‌کنه تو خونه .بگم جمع کن اسمش میشه غر 

شما چجوری از شوهرتون میخواید که تو خونه کمک کنه و کارای شخصیشو انجام بده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میاد خونه خستست دلم نمیاد چیزی بگم ،خودم انجام میدم

همه ی مردا میرن سرکار و قطعا برسن خونه خستن ولی همه ریختو پاش نمیکنن، الان گفتم لباسشو بعد حموم جمع کنه حرصش گرفت گفت ۱۲ساعت سرکار بودم وظیفه مرد کار بیرونه وظیفه زن کار خونه😂😂

از کارای کوچیک و چیزای کوچیک شروع کن مثلا یبار بگو عزیزم میشه فلان چیز بزاری تو کمد یا لباسها را از رو بند جمع کنی بعدهم ک انجام داد ازش تشکر کن

دفعه بعد ی کار دیگه بگو یعنی از آسون و کوچیک شروع کن تا کارای بزرگتر 

بعد بگو چقد خوبع ک امروز کمکم کردی تو نبودی خسته میشدم دیگه اونم عادت میکنه و هم خوشحال شده ک برات کاری کرده

خودت جمع کن یواش یواش یاد میگیرهتا یه مدت بدون حرف خودت جمع کنبعد به خونه ی مرتب عادت میکنهدیگه خودش ...

متاسفانه من از اون یاد گرفتم که بریزم🤦اوایل خیلی وسواس بودم رو تمیزی خونه الان کم شده دیگه.میزارم جمع شه یه دفه تمیز میکنم ولی بالاخره جمع میکنم .شوهرم یه سالم وسیلش یه جا افتاده باشه برنمیداره

از کارای کوچیک و چیزای کوچیک شروع کن مثلا یبار بگو عزیزم میشه فلان چیز بزاری تو کمد یا لباسها را از ...

اینجوری بگم که جمع میکنه.مهمون بخواد بیاد واقعا کمک دستمه مثل فرفره کارای خونه رو می‌کنه. من دوست دارم خودش عقلش برسه کارای شخصیشو بکنه من هردفعه تکرار نکنم اینجوری جایگاه یه مادر رو دارم براش

خب کاراشو نکن بزار ریخته باشه دوبار وسیلههاش گم و گور کن

لامصب هیچی گم نمیکنه، مدل شخلتیگش اینجوریه که جاشو جمع نمیکنه چیزی بخوره معمولا جمع نمیکنه لباسای کثیفشو میچپونه تو کشو لای لباسای تمیز،جورابای کثیفشو یادگاری نگه میداره نمیندازه تو ماشین، چیزی برداره نمی‌ذاره سرجاش، ما هم چون بچه نداریم چیزی گم نمیشه تو خونمون خیالش راحته 

اینجوری بگم که جمع میکنه.مهمون بخواد بیاد واقعا کمک دستمه مثل فرفره کارای خونه رو می‌کنه. من دوست دا ...

دیگه آموزش ندیده یاد نگرفته 

تو با لحن توبیخی و دستوری نگو 

با مهربونی هر بار بگو و تشکر کن چ اشکالی داره کوچولو کوچولو یاد میگیره 

مردا بیشتر پسر بچه های تخصی هستن ک تا همیشه با لحن خوب آموزش میخان بعد از مدت کوتاهی میبینی 

که اتوماتیک میکنه و خودش انجام نیده نگران نباش هنر اینکه مرد کله شق سربه راه کنی عین موم تودستت😊😎

دیگه آموزش ندیده یاد نگرفته تو با لحن توبیخی و دستوری نگو با مهربونی هر بار بگو و تشکر کن چ اشکالی د ...

همش میگه یادم رفت، دوبار تکرار کنم میگه غر ، پیرم کرده🥴